Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 47 / 2 / 0
Witam. Zamówiłem sobie 250mg tego związku i wczoraj sobie potestowałem. Najpierw poszła kreska około 8-10mg, która dała wyczuwalne efekty w postaci typowej dla dysocjantów zamglonej wizji, lekkiego podkręcenia kolorów i euforii, takiej magii, przypominało mi to MXE, które jadłem bardzo dawno temu, więc mogę być niewiarygodny. Następna próba poszła około 20mg, część oraz część sniffem połączone z niewielką ilością alko i zioła i rozjebało mnie to konkretnie. Weszła konkretna dysocjacja, miałem zaburzenia odległości lekkie problemy z chodzeniem znieczulenie i konkretny nieogar, w sklepie ledwo ogarniałem, ale jakoś dałem radę :-D Gdy bania osłabła to włączyło mi się przyjemne afterglow. Czułem jak latam swoim łóżkiem przez wszechświat otoczony euforią. Potem w nocy poszło około 25-30mg sniffem i mnie dopiero rozjebało, otarłem się o hole'a. Potężna dylatcja czasu, godzina była jak 24 godziny, albo i całe wieki. Do tego mocne zaburzenia odległości, wszystko wirowało :-D Chodzenie to był nielada wyczyn :gun: Do tego CEV-y w postaci teleportowania się do różnych wymyślonych miejsc, ale to też miałem na 3-MeO-PCP. Potem, gdy działanie osłabło poszła dorzutka około 40mg sniffem i już wystąpił hole, był niesamowity, dużo głębokich rozkmin o życiu do tego totalne rozbicie ego i uczucie zjednoczenia z wszechświatem i latanie przez tunele. Nie doświadczyłem efektów ubocznych poza zmułką na następny dzień. Na następny dzień oczywiście piękny reset. Nie sugerujcie się moim dawkowaniem, bo odmierzałem na oko i podczas odmierzania niektórych dawek byłem mocno zdysocjowany, więc kreski mogły być większe/mniejsze niż myślałem.
Uwaga! Użytkownik kapitanket nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4922 / 859 / 0
Substancje kupiles w PL czy zagranica ? Jak w Polszy to prosze o zrodlo na Priv.

w dziale sprzedawcy plus -
stteetart
  • 47 / 2 / 0
Sort kupiony w NL.
Uwaga! Użytkownik kapitanket nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
Jak odbiór muzyki?
Czy o-pce jest dużo lepsze od 3-MeO-PCP, a czy duzo gorsze od MXE? (bo domyslam sie ze w te strony będą porównania).
  • 4922 / 859 / 0
Szkoda ze tego nie ma w kraju , pieknie kolega opisal tripa az nabralem ochoty na to cudo, substancja zostala wyparta przez oxo pcm do ktorego nie jestem przekonany a to by bylo takie prawilne rozdziewiczenie choc wyobrazam sobie mniej wiecej dyso faze bo raz zjadlem 450mg DXM i bylo spokp , mialem ciekawe wizje przenosilem sie w jakies miejsca jak zamknalem oczy , troche to przerazalo i szybko otwieralem oczy. No i rzyganie pol nocy wybilo mi z glowy dalsze proby z DXM. Pewnie po wyplacie wezme to co jest na rynku czyli oxo-pcm ale bylbym pozytywnie zaskoczony gdyby oxo-pce sie pojawilo bo z opisow wyglada na ciekawsze. Ktos ma porownanie PCM z PCE? Ktore lepsze dla dyso nooba?
  • 47 / 2 / 0
24 grudnia 2017hertz pisze:
Jak odbiór muzyki?
Czy o-pce jest dużo lepsze od 3-MeO-PCP, a czy duzo gorsze od MXE? (bo domyslam sie ze w te strony będą porównania).
Według mnie dużo lepsze jak 3-MeO-PCP, choć zależy co kto lubi, 3-MeO-PCP jest bardziej świadome i dopaminowe. Co do odbioru muzyki po 3-MeO-PCP muzyka była okropna, nie dało się jej słuchać. Za to po 2'-oxo-pce muzyka brzmi super, fajnie się jej słucha i fajnie porywa w tripa. Co do porównania do MXE mi 2'-oxo-pce bardzo je przypomina. Chociaż ja jadłem MXE niestety tylko raz w życiu i to 2 lata temu ponad, w miksie z difenidyna i EPH i syntetycznymi kannabinoidami, więc nie wiem czy mogę być wiarygodny. Co do 2'-oxo-pce to dzisiaj też stestowałem około 30-40mg oralnie, po czym zapaliłem lufke zioła i doświadczyłem chyba najlepszego hole'a w życiu. Czas dla mnie nie istniał, był zupełną abstrakcją. Dryfowałem swoim łóżkiem przez wszechświat i nieskończoność. Nie mogłem się ruszać, wszystko wirowało, zwiększało się i zmniejszało, a jednocześnie byłem w stanie stoickiego spokoju. Czułem, że ta substancja sama mnie prowadzi przez hole'a, coś niesamowitego. CEV-y w postaci latania po tunelach lub teleportowania się do różnych wymyślonych miejsc. Gdy efekty osłabły, dorzuciłem podobną ilość sniffem i też miałem hole, ogólnie miałem podobne efekty. Główne działanie trwa około 4-5 godzin, potem mamy afterglow w postaci uczucia latania po wszechświecie i pływania. Nieraz po tej substancji miałem wrażenie, że wszechświat mi się gotuję. Podobne odczucie miałem raz po 2C-E. Substancja dobrze komponuje się z marihuaną. Z alkoholem też, ale trzeba uważać z dawkowaniem i nie pić za dużo, max 1-pare piwek/drinków.
  • 542 / 37 / 0
3-MeO-PCP dla mnie to było strasznie rozczarowujace, więc o-pce na pewno będzie lepsze.
A jak piszesz, zę o-pce jest podobne do MXE to bardzo możliwe sie ze ma te same uczucie magii.
  • 5172 / 905 / 0
Chłopaki :

topic47074.html

N
Ciezko opisac działanie, bo jest przez powinowactwo do wielu receptorów bardzo unikatowe.
Taki misz masz.
Pamietam ze 10 mg sniffem dało b. mocną dysocjację.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 47 / 2 / 0
25 grudnia 2017hertz pisze:
3-MeO-PCP dla mnie to było strasznie rozczarowujace, więc o-pce na pewno będzie lepsze.
A jak piszesz, zę o-pce jest podobne do MXE to bardzo możliwe sie ze ma te same uczucie magii.
O-PCE ma właśnie te same uczucia magii i jest do MXE bardzo podobne, w końcu O-PCE to DMXE, czyli desmetoksetamina. Co do 3-MeO-PCP, to mi się podobało, choć O-PCE o wiele lepsze. Możliwe, że 3-MeO-PCP mi się spodobało, bo to było moje pierwsze dyso po ponad rocznej przerwie. Co do 2'-oxo-pcm to w NL z kolei tego brakuje, a z chęcią bym spróbował i porównał do 2-oxo-pce. Czy mógłby ktoś, kto próbował obu substancji opisać subiektywne różnice?
  • 47 / 2 / 0
Dodam,że efekt antydepresyjny po tej substancji jest niesamowity. Prosze o scalenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.