Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 191 / 9 / 0
Brałem paro prze miesiąc w dawce 60 mg. Nie biorę teraz w ogóle od 5 dni. Jest ktoś mi wstanie powiedzieć czy klef podziałał by na mnie jak należy jak bym go wziął teraz? Czy musze jeszcze z tym się wstrzymać. Jeszcze czuje uboki schodzenia z paro
  • 4898 / 854 / 0
Raczej nie zadziała , paro długo siedzi w organiźmie. Minimum 2tyg przerwy , optymalnie 3 tyg a żeby na pewno było si to miesiąc. Jak chcesz to próbuj ale wątpię że zadziała.
  • 191 / 9 / 0
No własnie też tak myśle a nie chcę bez sensu marnować tematu. Kusi mnie mocno ale trzeba będzie jeszcze poczekać :-/
  • 280 / 20 / 0
wyczekane smakuje lepiej!
  • 4898 / 854 / 0
No ja ostatnio zmarnowałem 0,5g 4cmc i 0,2g 3cmc wrzucając na wenlafaksynie. Zero działania. Zszedłem teraz na 150mg z 225mg i zero uboków. W czwartek mam wizytę u psychola i w tym dniu zamierzam łyknąć już tylko 75mg. Chce jak najszybciej się pozbyć tej wenli ale nie przeżywając horroru związanego z odstawką.
  • 191 / 9 / 0
Znam ten ból. Ja zmniejszyłem paro z 60mg do 40mg brałem tak 4 dni i odstawiłem od razu i teraz się męcze z ubokami (prądy, co chwile zawroty głowy i bezsenność) ale da się przeżyć. Ta obojętność i znieczulica na paro już mnie dobijała. A człowiek już chce się pobawić po dwu miesięcznej przerwie od wszystkiego
Ile czasu brałeś wenylo?
  • 4898 / 854 / 0
5 miechów. Chciałem spróbować odstawić cold turkey to po 2 dniach już miałem prądy i okropny ból oraz zawroty głowy. Też się chce zabawić, serotoninergiki to jest to co ja kocham i nie potrafię bez tego żyć , więc jak wziąłem je na wenli i w ogóle nie klepły to się mega wkurwiłem.
  • 1893 / 181 / 0
19 listopada 2017serotoninowy pisze:
[mention]Dersu Uzala[/mention]

I empatogeny takie jak 4cmc , 3cmc , MDMA klepią Cię normalnie na tym twoim combo leków?
Trudno powiedzieć bo już się w to nie bawię
  • 4898 / 854 / 0
Kurwa myślałem że coś powiesz na ten temat. Olanzapina smyra w chuj receptorów w tym kilka serotoninowych więc jestem ciekaw czy empatogeny bd działać. Póki co zamierzam się dogadać żeby odstawić wenlę i amisulpryd i zostać tylko na 10mg olanzapiny z nadzieją że będzie klepać.
  • 191 / 9 / 0
5 miechow to już trochę za długo żeby odstawiać w ten sposób. Ja odstawiłem tak kiedyś paro po 8 miesiącach brania 40 mg i nie wyobrażam sobie przechodzić przez to kolejny raz. Widzę że siedzimy w tym gównie razem. Ja w sytuacjach kryzysowych zarzucam wieczorami eti w niewielkich dawkach (polecam od bohatera) wiem żę ratowanie się benzo w takich sytuacjach to głupota ale jak się to robi z umiarem w niewielkich ilościach i tylko w okresie przejsciowym w odstawianiu antydepresantow to jak najbardziej polecam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.