Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
I te twoje PS.
WyjĆ
Pozdro dla kumatych.
13 listopada 2017Ramcehov pisze: Ludzie co Wy wiecie o fecie !?!?! O kurwa nie czuję, że rymuję. Ale do rzeczy otóż Ja to żyję dzięki fecie i mj. Jestem w ciągu od przeszło dwóch lat i mam się całkiem nieźle i umysłowo i fizycznie poza małymi ubytkami które wyrządził mi jebany acatar. Ja mam taki system, że biorę dawki nie większe niż 0,8 g i regularnie się dobrze wysypiam max. 4 noce bez snu. A no i w te dni gdy nie biorę to jestem jak warzywo tzn. nie wychodzę z wyra.
P.S.
Jakby ktoś chciał to mogę napisać jak brać heroinę regularnie i się nie uzależnić...
14 listopada 2017Alchemik1000 pisze: SIN twoje rozumowanie jak i większości podejrzewam jest dość hmmm.... proste (nie chciałbym nikomu ubliżyć pisząc prostackie) Na pewno nie mam zamiaru nakurwiać shakera we własnym mieszkaniu i w krótkich spodenkach ;) Więc dzięki za troskę, mam nadzieję że nie popuściłeś pisząc posta ;)
Pozdro dla kumatych.
Zdecydowanie najgorsza reakcja jaką mogłeś wybrać.
Dobrze, że nie zapomniałeś pozdrowić kumatych, to najważniejsze ;-)
Stay safe
~Variacik
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Próbowałem tylko raz, całkiem dobry otrzeźwiacz, pobudzacz
staffik podobno był bardzo przedni.. nie wiem nie znam się- działało całkiem w porządku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.