Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
I te twoje PS.
WyjĆ
Pozdro dla kumatych.
13 listopada 2017Ramcehov pisze: Ludzie co Wy wiecie o fecie !?!?! O kurwa nie czuję, że rymuję. Ale do rzeczy otóż Ja to żyję dzięki fecie i mj. Jestem w ciągu od przeszło dwóch lat i mam się całkiem nieźle i umysłowo i fizycznie poza małymi ubytkami które wyrządził mi jebany acatar. Ja mam taki system, że biorę dawki nie większe niż 0,8 g i regularnie się dobrze wysypiam max. 4 noce bez snu. A no i w te dni gdy nie biorę to jestem jak warzywo tzn. nie wychodzę z wyra.
P.S.
Jakby ktoś chciał to mogę napisać jak brać heroinę regularnie i się nie uzależnić...
14 listopada 2017Alchemik1000 pisze: SIN twoje rozumowanie jak i większości podejrzewam jest dość hmmm.... proste (nie chciałbym nikomu ubliżyć pisząc prostackie) Na pewno nie mam zamiaru nakurwiać shakera we własnym mieszkaniu i w krótkich spodenkach ;) Więc dzięki za troskę, mam nadzieję że nie popuściłeś pisząc posta ;)
Pozdro dla kumatych.
Zdecydowanie najgorsza reakcja jaką mogłeś wybrać.
Dobrze, że nie zapomniałeś pozdrowić kumatych, to najważniejsze ;-)
Stay safe
~Variacik
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Próbowałem tylko raz, całkiem dobry otrzeźwiacz, pobudzacz
staffik podobno był bardzo przedni.. nie wiem nie znam się- działało całkiem w porządku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.