Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Scina szybciej, wypij 3 piwa i zasniesz jak niemowlak.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1293 / 20 / 0
co po ketrelu? nie biore nic oprocz PST, a i na maku nie spie, ogolne zaburzenia snu(zasypiania,spania) od paru la;t mam, zaczynalem od 25mg, teraz jem 300-500 mg na sen i tez nie zawsze przespie chociaz 3h w ciagu nocy. jest cos mocniejszego o podobym profilu na sen(nie benzo), bo juz mam dosc nie spania po 3 noce z rzedu
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1118 / 0
Promazyna, lewomepromazyna.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1293 / 20 / 0
levopromka to tisercin no nie? brałem ponad rok;, dawk;i 25-75mg, scinało fak;tycznie mocno, dlugo spałem bez przebudzania ale rano jeszcze do południa tryb zombie, a tego nie chce
promazin probowalem ale jako;s nie działał...moze nie ta dawka
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
Odnośnie wspomnianego Tisercinu to na sen faktycznie dobry, ale jest też uciażliwy, bo on ma okres półtrwania 17h więc do południa, a nawet i więcej czuć zajebanie (+oczy trochę jak zbuchany)

A ketrel mnie zawiódł ostro, po 50 i 100mg snu brak. Opinie tutaj na forum zbiera dobre, ale dla mnnie straszny kit. Już wolę chlorprothixen.
  • 8103 / 907 / 0
[mention]Thermoc[/mention]
Wez wiecej kwetiapiny to wtedy bedziesz mogl mowic ze nie dziala, brales male dawki.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 757 / 114 / 0
no z kwetiapiną trzeba się wstrzelić w swoją dawkę, ja akurat doszedłem do wniosku, że 100mg to było dla mnie za dużo, ścianało za mocno i na za długo, teraz biorę 50mg i się wysypiam zajebiście
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 7 / / 0
Mam pytanie, czy można brać ketrel(kwatiepina) razem z Deprexolet(mianseryna) i paroksetyna?
  • 61 / 8 / 0
Lekarz przepisał mi kwetiapinę, gdyż SSRI nie dały rady z moimi objawami - anhedonia, apatia (generalnie objawy negatywne schizofrenii - schizofrenia prosta / bez objawów wytwórczych).

Generalnie zdziwiłem się, bo teoretycznie antagonista receptorów dopaminowych powinien w zasadzie jeszcze bardziej pogorszyć ten stan. Przy dawkach 100-200mg dzieje się jednak odwrotnie. Lek zbija anhedonię zaskakująco skutecznie. Dzieje się tak dlatego, że następuje uwrażliwienie receptorów na dopaminę, co po eliminacji z organizmu leku objawia się polepszeniem nastroju a także silniejszym odczuwaniem emocji oraz tzw. radości z życia.

Generalnie jestem zaskoczony, bo nie minął dobry tydzień a objawy zasuwają ku całkowitej remisji a dodatkowym benefitem jest świetne działanie nasenne, którego nie czuć w ogóle rano na drugi dzień.
  • 5131 / 891 / 0
Tez sie na tym zlapalem. Niektore dragi dzialaja przez to na mnie mocniej np. GBL . Fajnie tez kweta usuwa ten poranny marazm i niechec do wstania z lozka. Niektorzy opisuja ze przyjebanie im sie wstaje po ketrelu. Ja wlasnie bardzo dobrze wstaje. Trzeba o odpowiedniej porze zarzucac.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.