Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Scina szybciej, wypij 3 piwa i zasniesz jak niemowlak.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1293 / 20 / 0
co po ketrelu? nie biore nic oprocz PST, a i na maku nie spie, ogolne zaburzenia snu(zasypiania,spania) od paru la;t mam, zaczynalem od 25mg, teraz jem 300-500 mg na sen i tez nie zawsze przespie chociaz 3h w ciagu nocy. jest cos mocniejszego o podobym profilu na sen(nie benzo), bo juz mam dosc nie spania po 3 noce z rzedu
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1115 / 0
Promazyna, lewomepromazyna.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1293 / 20 / 0
levopromka to tisercin no nie? brałem ponad rok;, dawk;i 25-75mg, scinało fak;tycznie mocno, dlugo spałem bez przebudzania ale rano jeszcze do południa tryb zombie, a tego nie chce
promazin probowalem ale jako;s nie działał...moze nie ta dawka
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
Odnośnie wspomnianego Tisercinu to na sen faktycznie dobry, ale jest też uciażliwy, bo on ma okres półtrwania 17h więc do południa, a nawet i więcej czuć zajebanie (+oczy trochę jak zbuchany)

A ketrel mnie zawiódł ostro, po 50 i 100mg snu brak. Opinie tutaj na forum zbiera dobre, ale dla mnnie straszny kit. Już wolę chlorprothixen.
  • 8103 / 907 / 0
[mention]Thermoc[/mention]
Wez wiecej kwetiapiny to wtedy bedziesz mogl mowic ze nie dziala, brales male dawki.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 757 / 114 / 0
no z kwetiapiną trzeba się wstrzelić w swoją dawkę, ja akurat doszedłem do wniosku, że 100mg to było dla mnie za dużo, ścianało za mocno i na za długo, teraz biorę 50mg i się wysypiam zajebiście
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 7 / / 0
Mam pytanie, czy można brać ketrel(kwatiepina) razem z Deprexolet(mianseryna) i paroksetyna?
  • 61 / 8 / 0
Lekarz przepisał mi kwetiapinę, gdyż SSRI nie dały rady z moimi objawami - anhedonia, apatia (generalnie objawy negatywne schizofrenii - schizofrenia prosta / bez objawów wytwórczych).

Generalnie zdziwiłem się, bo teoretycznie antagonista receptorów dopaminowych powinien w zasadzie jeszcze bardziej pogorszyć ten stan. Przy dawkach 100-200mg dzieje się jednak odwrotnie. Lek zbija anhedonię zaskakująco skutecznie. Dzieje się tak dlatego, że następuje uwrażliwienie receptorów na dopaminę, co po eliminacji z organizmu leku objawia się polepszeniem nastroju a także silniejszym odczuwaniem emocji oraz tzw. radości z życia.

Generalnie jestem zaskoczony, bo nie minął dobry tydzień a objawy zasuwają ku całkowitej remisji a dodatkowym benefitem jest świetne działanie nasenne, którego nie czuć w ogóle rano na drugi dzień.
  • 5102 / 881 / 0
Tez sie na tym zlapalem. Niektore dragi dzialaja przez to na mnie mocniej np. GBL . Fajnie tez kweta usuwa ten poranny marazm i niechec do wstania z lozka. Niektorzy opisuja ze przyjebanie im sie wstaje po ketrelu. Ja wlasnie bardzo dobrze wstaje. Trzeba o odpowiedniej porze zarzucac.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.