Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
30 października 2017AlienForms pisze: kiedyś też zawitał do wątku kupno maku..... I też miał "tysiąc pytań do", mimo, że płukanie maku to nie przerabianie MST do podania iv ;) Pomijam fakt, że pytał dalej, mimo odpowiedzi które dostał na tej samej stroni...
Swoją drogą - iv nie próbował, także "płukanie maku to nie przerabianie MST do podania iv" zastąpiłabym raczej słowami "do podania roztworu p.o."
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jestem alergikiem, dodatkowo mam astmę. Akurat nie wzięłam cetyryzyny a skręt się zbliżał wielkimi krokami. Postanowiłam wziąć więcej niż zawsze, a wtedy byłam na dawkach typu 1200-1500mg dziennie, zawsze z antyhistaminą. Co jeszcze istotne, podawałam sobie w... saunie. Bo jestem kretynem.
Poczułam, jak mózg mi puchnie. Z każdym wydechem mialam coraz większy problem z nabraniem powietrza. Cała skóra zrobiła się aż bordowa I spuchla jakbym została pobita przez 20murzynów. Język spuchl mi tak, że zaczęłam się nim dlawic, przez spuchniete powieki prawie nic nie widzialam, bialka oczu stały sie szare. W uszach słyszałam krew, czułam ją też w ustach. Miałam wrażenie, że napilam się stopionego ołowiu.
Była to zima, więc wybiegłam z sauny prosto na balkon*, mimo to nawet po kilkunastu godzinach** wstyd by mi było się komuś pokazać, a dopiero po około 3godzinach zaczęłam normalnie oddychać.
*nic nie pomaga na wyrzut histaminy tak szybko i dobrze jak zimno. Polanie zimną wodą swedzacej skóry przynosi natychmiastową ulgę
**Nie byłam u siebie i nie miałam leków.
Jestem w stanie uwierzyć, że ludzie nie przeżywają takich wyrzutów.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.