Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
30 października 2017AlienForms pisze: kiedyś też zawitał do wątku kupno maku..... I też miał "tysiąc pytań do", mimo, że płukanie maku to nie przerabianie MST do podania iv ;) Pomijam fakt, że pytał dalej, mimo odpowiedzi które dostał na tej samej stroni...
Swoją drogą - iv nie próbował, także "płukanie maku to nie przerabianie MST do podania iv" zastąpiłabym raczej słowami "do podania roztworu p.o."
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jestem alergikiem, dodatkowo mam astmę. Akurat nie wzięłam cetyryzyny a skręt się zbliżał wielkimi krokami. Postanowiłam wziąć więcej niż zawsze, a wtedy byłam na dawkach typu 1200-1500mg dziennie, zawsze z antyhistaminą. Co jeszcze istotne, podawałam sobie w... saunie. Bo jestem kretynem.
Poczułam, jak mózg mi puchnie. Z każdym wydechem mialam coraz większy problem z nabraniem powietrza. Cała skóra zrobiła się aż bordowa I spuchla jakbym została pobita przez 20murzynów. Język spuchl mi tak, że zaczęłam się nim dlawic, przez spuchniete powieki prawie nic nie widzialam, bialka oczu stały sie szare. W uszach słyszałam krew, czułam ją też w ustach. Miałam wrażenie, że napilam się stopionego ołowiu.
Była to zima, więc wybiegłam z sauny prosto na balkon*, mimo to nawet po kilkunastu godzinach** wstyd by mi było się komuś pokazać, a dopiero po około 3godzinach zaczęłam normalnie oddychać.
*nic nie pomaga na wyrzut histaminy tak szybko i dobrze jak zimno. Polanie zimną wodą swedzacej skóry przynosi natychmiastową ulgę
**Nie byłam u siebie i nie miałam leków.
Jestem w stanie uwierzyć, że ludzie nie przeżywają takich wyrzutów.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.