Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
25 października 2017kirke pisze: Dostałam wała albo po prostu towar o niskiej aktywności. Działanie minimalne.
Sypać dalej bez obawy o jakieś przedawkowanie? (Poszedł prawie cały gram, a tolerancje mam zerową).
25 października 2017kirke pisze: Nie mogę edytować.
Nie porobiło. Może dil się tak troszczy, żebym się nie wjebała.:)) Jestem też na SSRI, ale ponoć feta działa normalnie.
27 października 2017chorowitypiotrus pisze: Przy obecnej czystości ulicznych sortow, motanie i wciaganie fety w tych czasach jest raczej dla ludzi zdesperowanych / uzaleznionych
Przepraszam za te obelgi, ale jak czytam takie posty to mi się nóż w kieszeni otwiera.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
rozbawiłeś mnie
Ja ostatnio gdy wciągałem w nocy o 2 to jeszcze o 16 mi się buzia od gadki nie zamykała, a nie wciągnąłem wcale dużo.
Wy mnie rozbawiacie.
Nawet fluoroamfetaminy jak 2fa, 2fma, 4fma działają dłużej niż 3h...
trochę tego zeżarłem w życiu więc się wypowiem...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.