Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
25 października 2017kirke pisze: Dostałam wała albo po prostu towar o niskiej aktywności. Działanie minimalne.
Sypać dalej bez obawy o jakieś przedawkowanie? (Poszedł prawie cały gram, a tolerancje mam zerową).
25 października 2017kirke pisze: Nie mogę edytować.
Nie porobiło. Może dil się tak troszczy, żebym się nie wjebała.:)) Jestem też na SSRI, ale ponoć feta działa normalnie.
27 października 2017chorowitypiotrus pisze: Przy obecnej czystości ulicznych sortow, motanie i wciaganie fety w tych czasach jest raczej dla ludzi zdesperowanych / uzaleznionych
Przepraszam za te obelgi, ale jak czytam takie posty to mi się nóż w kieszeni otwiera.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
rozbawiłeś mnie
Ja ostatnio gdy wciągałem w nocy o 2 to jeszcze o 16 mi się buzia od gadki nie zamykała, a nie wciągnąłem wcale dużo.
Wy mnie rozbawiacie.
Nawet fluoroamfetaminy jak 2fa, 2fma, 4fma działają dłużej niż 3h...
trochę tego zeżarłem w życiu więc się wypowiem...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.