W UK na imprezy biore ketamine.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
12 października 2017Mipro pisze: Od kiedy to się na imprezach bierze dysocjanty? :D Chyba, że to dyso-impreza :P
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
12 października 2017Mipro pisze: 300mg DXM? :D Kiedyś mi się kumpela zawiesiła nad jeziorem po takiej dawce i musieliśmy ją wręcz taszczyć do dworca, a gdzie tu mowa o imprezie :D
Od kiedy to się na imprezach bierze dysocjanty? :D Chyba, że to dyso-impreza :P
12 października 2017Mipro pisze: Od kiedy to się na imprezach bierze dysocjanty? :D Chyba, że to dyso-impreza :P
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
dla mnie najlepsza zabawa to DYSOCJANT :P plus mj ;) MXE NAJLEPSZE <3
miałem zawsze patent robiłem 3-4 kapsułki żelowe ! pierwsza szła 12 mg jak poczułem że wchodzi dopalałem bucha z lufki mj i dojadałem drugą kapsułkę 18 mg i ta sama historia poczułem że druga wchodzi to buch i trzecia kapsuła tym razem 25 mg ;) poczułem tą trzecią to już opuszczałem ciało i taki imprezyowy m-hole dopalany mj ;) kurde to byłī czasy
dla mnie najlepsza zabawa to DYSOCJANT :P plus mj ;) MXE NAJLEPSZE <3
miałem zawsze patent robiłem 3-4 kapsułki żelowe ! pierwsza szła 12 mg jak poczułem że wchodzi dopalałem bucha z lufki mj i dojadałem drugą kapsułkę 18 mg i ta sama historia poczułem że druga wchodzi to buch i trzecia kapsuła tym razem 25 mg ;) poczułem tą trzecią to już opuszczałem ciało i taki imprezyowy m-hole dopalany mj ;) kurde to byłī czasy
ROBODANCE RZĄDZI ! PRZY PEŁNEJ ŚWIADOMOŚCI UMYSŁU :D GORZEJ Z MOTORYKĄ I WYSŁAWIANIEM SIĘ :D ALE ROBO DANCE MISTRZ !
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.