Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 712 / 83 / 2
Na zerową tolerkę napewno. To mocniejsze od klonazolamu.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
O tak, tak, szanuj to benzo tak jak jako kolega [mention]kofel[/mention] radzi. Jeśli, masz prawilny sort to zapowiada się benzo jazda. :-D
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 454 / 39 / 0
Słabizna, 0.5mg nawet nie ulalo mnie do snu mimo duzego zmeczenia
  • 712 / 83 / 2
Ojej, boo może nie ma silnej komponenty nasennej? Tak samo do tramalu wziąłbyś klona czy alpre? w końcu to i to benzo. Na zjazd macie idealniutki flubromaZOLAM. Kup 100mg rozpuść w takiej samej ilości glikolu i dawkuj nawet normalną strzykawką. Walniesz 1ml=1mg to pójdziesz spać i zjazd prześpisz. A jak Ci jeszcze źle to dorzuć sobie na koniec coś rozluźniającego, ja lubie rolki, ale ja nie mam zjazdów. Po prostu lubie jak mnie rozluźniają.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
Długo, bardzo długo się przymierzałem do tej benzodiazepiny. Szczerze jestem chujowym matematykiem i na 10mg flunitra wlałem 30ml glikolu i nie wiem jakie to stężenie. Ale jak doleje 10ml to będzie 0,25mg/1ml chyba. Dobra mniejsza.
Silnie rozluźnia, no jak rozluźnia mi coś mięśnie 4 dnia skręta od dhc i wkurwiająco usypia, to baaardzo stary sort jeszcze od benzo@coś tam kto wie ten kojarzy. I w końcu usnąłem. Klonazolam się chowa przy tym jednak jest bardziej imprezowy (o ile nie wpadnie komuś głupi pomysł do głowy i nie zacznie do tego chlać).
  • 82 / 11 / 0
Aktualnie mój faworyt, zamiennik etizolamu w takim sensie że dobrze usypia, działa podobnie krótko działa. Porównując do etizolamu:
Wady: trochę mniej euforyczny, ale nadal daje błogi sen, nic innego nie przychodzi mi do głowy. Po prostu usypia. Nie ma takiej możliwości że nagle budzimy się z pustym worem wti, a po pokoju porozrzucana cała szafka papierów, teczek, leków, albo świeczka taka co się w szklance kupuje, zalana wodą prawie po brzegi xD

PS: od nadużywania Eti do granic możliwości zmieniłą mi się tak reakcja organizmu, że rzadko mnie eti zasypia, tylko urywa mi się film, a ja lunatykuję włącznie z wychodzeniem z domu. Powyższy opis napisałem porównując go do eti z czasów gdy działał jak należy.
  • 542 / 37 / 0
Prawdopodobnie to jest najlepsze na sen z rc
  • 174 / 11 / 0
2 tabletki, nie wiem ile w nich było. Zjadłem wcześniej i później prawie grama CMC, ale czułem lekką sedację, później zbiło ją CMC. Wróciła po wypiciu 2 setek. Do alko, albo zbicia stimów/na zwałę nada się jedynie w nierozsądnej ilości. Dość słabe benzo.
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 26 / 1 / 0
przy kosmicznej tolerce na benzo (ktora notabene w kosmicznym tempie wzrosła przez moją głupotę) jest sens się przestawiać? Czy taki fluni od vendora P da moc jak 1mg afobamu? jak dla mnie te rc zwyczajnie ścinają (doświadczenie z resztą) i niespecjalnie przypominają działanie zwyklych benzo. zależy mi na wychillowaniu i wyjebce na wszystko, nie długie czekanie na efekt i obudzenie się po 3 dniach. jakieś rady, forumowicze?
I can't
keep calm
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
  • 1930 / 191 / 0
Ja to mam odwrotnie - apteczne mnie czilują, a te od vendorów dorzucam i dorzucam aż w końcu czuję się dobrze. Problem jest po prostu w dawkowaniu.

Ja sam mam na testy Flunitrazolam i pokładam w nim spore nadzieje, jednak czekam aż mi tolerancja spadnie, bo obawiam się, że takiego 0,5mg w ogóle nie poczuję.

Nie wiem ile Wy bierzecie, że się po 3 dniach budzicie. Ja bym musiał chyba zjeść cały worek/paczkę klonów aptecznych/rc by 3 dni mieć wyrwane z pamięci. Chyba, że w aptece też mi trefny towar sprzedają :D
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.