grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Silnie rozluźnia, no jak rozluźnia mi coś mięśnie 4 dnia skręta od dhc i wkurwiająco usypia, to baaardzo stary sort jeszcze od benzo@coś tam kto wie ten kojarzy. I w końcu usnąłem. Klonazolam się chowa przy tym jednak jest bardziej imprezowy (o ile nie wpadnie komuś głupi pomysł do głowy i nie zacznie do tego chlać).
Wady: trochę mniej euforyczny, ale nadal daje błogi sen, nic innego nie przychodzi mi do głowy. Po prostu usypia. Nie ma takiej możliwości że nagle budzimy się z pustym worem wti, a po pokoju porozrzucana cała szafka papierów, teczek, leków, albo świeczka taka co się w szklance kupuje, zalana wodą prawie po brzegi xD
PS: od nadużywania Eti do granic możliwości zmieniłą mi się tak reakcja organizmu, że rzadko mnie eti zasypia, tylko urywa mi się film, a ja lunatykuję włącznie z wychodzeniem z domu. Powyższy opis napisałem porównując go do eti z czasów gdy działał jak należy.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
keep calm
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
Ja sam mam na testy Flunitrazolam i pokładam w nim spore nadzieje, jednak czekam aż mi tolerancja spadnie, bo obawiam się, że takiego 0,5mg w ogóle nie poczuję.
Nie wiem ile Wy bierzecie, że się po 3 dniach budzicie. Ja bym musiał chyba zjeść cały worek/paczkę klonów aptecznych/rc by 3 dni mieć wyrwane z pamięci. Chyba, że w aptece też mi trefny towar sprzedają :D
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.