Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
13 września 2017zbigniewwodecki pisze: Witam. Ja z pytaniem. Ostatnio jadłem kartony od ziomka przywiezione z Anglii. Podobno legitne LSD. Wrzuciłem 2 (około 120 mcg) około godziny 12. Weszły jakoś godzinę później. Piękne wizuale, przypływy euforii, gadatliwość, bardzo abstrakcyjne rozkminy. Wszystko pięknie. Jedynie strasznie krótko to wszystko trwało. Peak trwał ok. 2 godzin. Potem mentalnie puściło, zostały jedynie słabnące wizuale, które wracały ale wciąż delikatnie, gdy sobie zrobiłem coś do jedzenia. Wrzucałem na czczo. Dzień wcześniej wypiłem 4 browarki. A tydzień wcześniej latałem na 2C-B-FLY. Moja dziewczyna była grzeczna i nie wrzucała nic od dłuższego czasu, a puściło ją mniej więcej w tym samym momencie. Czy było to legitne LSD, czy jakiś analog? Ktoś? Coś?
Browarki i 2C-B tak jak opisałeś nie mają wpływu. LSD jest niezbyt przewidywalne w działaniu, możliwe że te twoje 120 to też było bardziej 80-100 i po prostu po ustąpieniu tych większych wizuali myślałeś że już jesteś trzeźwy ale jednak proces myślowy pewnie był zmieniony, może nie zdawałeś sobie sprawy bo oczekiwałeś czegoś innego. To był twój pierwszy raz z kwasem?
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
06 września 2017Grom pisze: Ogolem tak jak pisali na risperodonie kolor nie dziala :(!
Grzyby też nie działają w normalnych dawkach. Musiałem zjeść 120 łysiczek by się przez to cholerstwo przebić choć rispo brałem mało bo 0,5-1mg na dzień.
Odstawiłem risperidon kilka tygodni temu, łatwo nie było ale się udało.
Teraz leczę się psylocybiną. :)
Ale jak masz schizofrenię to zastanów się czy warto odstawiać.
Filmy zdecydowanie lepiej oglądać na afterglow. Na tripie aktorzy mogą robić głupie miny, albo nie załapiesz akcji. Więc prędzej właśnie coś z obrazkami, typu wspomniane wyżej Baraka, Samsara albo Planet Earth. Świetny substytut obcowania na kwasie z żywą nieożywioną przyrodą ;)
poza tym trip trwa długo, zdążysz i wyjść na spacer i pogadać ze znajomymi i obejrzeć film i nawet oświecenie do Ciebie zdąży przyjść, ale tak jak napisał trydzyk. na mocnym peaku możesz nie rozumieć fabuły
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata