Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 5292 / 949 / 0
10 godzina - 150 mg dexa
11:00 czuć załadunek
15:00 wrzuta 300 mg kody

Euforia dużo większa, ale grzania bodyhaja nie czuć za bardzo. dex jest dobry do pracy w takiej dawce ale nastepnym razem potaram sie wytrzymać z wrzuta kody do 18 stej... oby..
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5292 / 949 / 0
Jak beda pieniadze, to wiem ze w zimie bede grzal codziennie :D Ale mnie wyjebało
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1509 / 223 / 0
Fajka obowiązkową używką przy opio ? Ja jebie, ale bullshit. Nie palę, nie mam zamiaru palić i jak tylko jakieś opio wezmę to jedyne, czego mi trzeba to cicha muzyka, ale też nie za cicha, bo wtedy to też wkurwi, i spokój. Święty spokój. Albo rozmowa, ale niezbyt głośna. Gorzej tylko, że wtedy i wszystko się głośniejsze wydaje, i osoby, z którymi się rozmawia zdają się nie chcieć przyciszyć.
I to pierdolenie o tym, że baby niby mają jakieś instynkty wrodzone - jeju, ale chrzanicie, aż się czytać nie chce.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 62 / 2 / 0
Japierdole co wy tak spinacie dupy xdd nie chcesz to nie pal, nie chcesz nie czytaj LOL XD easy.
Mimo wszystko zaczynam się zastanawiać czy przerwa ponad 6 tygodni cos zmienia przy grzaniu. Tolerka nie spada, zdrowie się nie poprawia, tylko ten hajs nie wydany na kode tylko na jakieś inne pierdoly.
  • 1509 / 223 / 0
^ Zjebię Ci się pod nos i powiem "Nie chcesz to nie wąchaj", wyjdzie na to samo, co Ty teraz do mnie brzęczysz.
[mention]ledzeppelin2[/mention], davaj gadu czy coś. Chciałam się z Tobą widzieć i z Aizenem. :)
Ostatnio zmieniony 29 września 2017 przez Hexe, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1916 / 335 / 2
Hexe, przygrzej coś bo Cię nosi :-D

i jak chcesz kontynuować rozmowę z tematu o thio napisz mi swoje gg na priv
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
A żebyś wiedział. Ale to z takiej ogólnej kurwicy życiowej. Nie wychodzi mi nic dzisiaj. Jestem niewyspana. Uczelnia dyma mnie bardzo boleśnie tam, gdzie nie lubię. Prawdopodobnie sypie mi się związek. Dil się obraził, więc serio zostaje mi chyba Thiocodin i to za ostatnie hajsy, jakie mam, bo koleś, który wypłaca mi hajs w robocie ma wolne i nie ma kto tego zrobić... FML!!!!!!!!1111111111

886330. Z resztą jest w profilu.
  • 1683 / 126 / 0
29 września 2017Hexe pisze:
Fajka obowiązkową używką przy opio ? Ja jebie, ale bullshit. Nie palę, nie mam zamiaru palić i jak tylko jakieś opio wezmę to jedyne, czego mi trzeba to cicha muzyka, ale też nie za cicha, bo wtedy to też wkurwi, i spokój. Święty spokój. Albo rozmowa, ale niezbyt głośna. Gorzej tylko, że wtedy i wszystko się głośniejsze wydaje, i osoby, z którymi się rozmawia zdają się nie chcieć przyciszyć.
I to pierdolenie o tym, że baby niby mają jakieś instynkty wrodzone - jeju, ale chrzanicie, aż się czytać nie chce.
tez nie pale i pierdole to, jakbym mial dodatkowo z 15zl na paczke fajek dziennie wydawac to slabo by bylo
tak to jest z kodeina ze wszystko moze wkurwic i zepsuc faze, trzeba byc delikatnym
  • 1509 / 223 / 0
29 września 2017Drevolt pisze:
29 września 2017Hexe pisze:
tez nie pale i pierdole to, jakbym mial dodatkowo z 15zl na paczke fajek dziennie wydawac to slabo by bylo
tak to jest z kodeina ze wszystko moze wkurwic i zepsuc faze, trzeba byc delikatnym
Wiesz, że chyba tym się kierowałam lata temu, żeby nie zacząć palić? Że koda mi szybciutko zejdzie i że nie dość, że hajs w błoto na kodeinę, to jeszcze drugie tyle na te fajki. I ten smród od człowieka. Nie chodzi o to, że jakąś dziewicą nikotynową jestem. Ne, ne. Jakieś 2-3 fajki na rok zapalę jak mam ochotę, a mam ultrarzadko.
  • 1683 / 126 / 0
w tym roku jeszcze ani jednej, kiedys mi wchodzila ta nikotyna, potrafilem z kumplem w ciagu godziny siedzac na lawce spalic po 10 setek na glowe teraz jakbym zapalil to bym sie porzygal
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.