11:00 czuć załadunek
15:00 wrzuta 300 mg kody
Euforia dużo większa, ale grzania bodyhaja nie czuć za bardzo. dex jest dobry do pracy w takiej dawce ale nastepnym razem potaram sie wytrzymać z wrzuta kody do 18 stej... oby..
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
I to pierdolenie o tym, że baby niby mają jakieś instynkty wrodzone - jeju, ale chrzanicie, aż się czytać nie chce.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Mimo wszystko zaczynam się zastanawiać czy przerwa ponad 6 tygodni cos zmienia przy grzaniu. Tolerka nie spada, zdrowie się nie poprawia, tylko ten hajs nie wydany na kode tylko na jakieś inne pierdoly.
[mention]ledzeppelin2[/mention], davaj gadu czy coś. Chciałam się z Tobą widzieć i z Aizenem. :)
i jak chcesz kontynuować rozmowę z tematu o thio napisz mi swoje gg na priv
886330. Z resztą jest w profilu.
29 września 2017Hexe pisze: Fajka obowiązkową używką przy opio ? Ja jebie, ale bullshit. Nie palę, nie mam zamiaru palić i jak tylko jakieś opio wezmę to jedyne, czego mi trzeba to cicha muzyka, ale też nie za cicha, bo wtedy to też wkurwi, i spokój. Święty spokój. Albo rozmowa, ale niezbyt głośna. Gorzej tylko, że wtedy i wszystko się głośniejsze wydaje, i osoby, z którymi się rozmawia zdają się nie chcieć przyciszyć.
I to pierdolenie o tym, że baby niby mają jakieś instynkty wrodzone - jeju, ale chrzanicie, aż się czytać nie chce.
tak to jest z kodeina ze wszystko moze wkurwic i zepsuc faze, trzeba byc delikatnym
29 września 2017Drevolt pisze:tez nie pale i pierdole to, jakbym mial dodatkowo z 15zl na paczke fajek dziennie wydawac to slabo by bylo29 września 2017Hexe pisze: Fajka obowiązkową używką przy opio ? Ja jebie, ale bullshit. Nie palę, nie mam zamiaru palić i jak tylko jakieś opio wezmę to jedyne, czego mi trzeba to cicha muzyka, ale też nie za cicha, bo wtedy to też wkurwi, i spokój. Święty spokój. Albo rozmowa, ale niezbyt głośna. Gorzej tylko, że wtedy i wszystko się głośniejsze wydaje, i osoby, z którymi się rozmawia zdają się nie chcieć przyciszyć.
tak to jest z kodeina ze wszystko moze wkurwic i zepsuc faze, trzeba byc delikatnym
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.