11:00 czuć załadunek
15:00 wrzuta 300 mg kody
Euforia dużo większa, ale grzania bodyhaja nie czuć za bardzo. dex jest dobry do pracy w takiej dawce ale nastepnym razem potaram sie wytrzymać z wrzuta kody do 18 stej... oby..
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
I to pierdolenie o tym, że baby niby mają jakieś instynkty wrodzone - jeju, ale chrzanicie, aż się czytać nie chce.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Mimo wszystko zaczynam się zastanawiać czy przerwa ponad 6 tygodni cos zmienia przy grzaniu. Tolerka nie spada, zdrowie się nie poprawia, tylko ten hajs nie wydany na kode tylko na jakieś inne pierdoly.
[mention]ledzeppelin2[/mention], davaj gadu czy coś. Chciałam się z Tobą widzieć i z Aizenem. :)
i jak chcesz kontynuować rozmowę z tematu o thio napisz mi swoje gg na priv
886330. Z resztą jest w profilu.
29 września 2017Hexe pisze: Fajka obowiązkową używką przy opio ? Ja jebie, ale bullshit. Nie palę, nie mam zamiaru palić i jak tylko jakieś opio wezmę to jedyne, czego mi trzeba to cicha muzyka, ale też nie za cicha, bo wtedy to też wkurwi, i spokój. Święty spokój. Albo rozmowa, ale niezbyt głośna. Gorzej tylko, że wtedy i wszystko się głośniejsze wydaje, i osoby, z którymi się rozmawia zdają się nie chcieć przyciszyć.
I to pierdolenie o tym, że baby niby mają jakieś instynkty wrodzone - jeju, ale chrzanicie, aż się czytać nie chce.
tak to jest z kodeina ze wszystko moze wkurwic i zepsuc faze, trzeba byc delikatnym
29 września 2017Drevolt pisze:tez nie pale i pierdole to, jakbym mial dodatkowo z 15zl na paczke fajek dziennie wydawac to slabo by bylo29 września 2017Hexe pisze: Fajka obowiązkową używką przy opio ? Ja jebie, ale bullshit. Nie palę, nie mam zamiaru palić i jak tylko jakieś opio wezmę to jedyne, czego mi trzeba to cicha muzyka, ale też nie za cicha, bo wtedy to też wkurwi, i spokój. Święty spokój. Albo rozmowa, ale niezbyt głośna. Gorzej tylko, że wtedy i wszystko się głośniejsze wydaje, i osoby, z którymi się rozmawia zdają się nie chcieć przyciszyć.
tak to jest z kodeina ze wszystko moze wkurwic i zepsuc faze, trzeba byc delikatnym
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.