Jakbyś już wiedział czy dany Vendor jest ok to proszę uprzejmie o info, bo w Polsce już nigdzie nie ma, co wywołuje u mnie niemała panikę.
Generalnie proszę każdego o informację na priv jakby ktoś poznał ciekawego vendora. Mam cichą nadzieję, że obecna sytuacja jest przejściowa. W Indiach też jest sporo labów, mam nadzieję że ktoś się tam zajmie produkcją albo sam tam wyjadę i założę taki lab.
28 września 2017J-23 pisze: @grenseal
Jakbyś już wiedział czy dany Vendor jest ok to proszę uprzejmie o info, bo w Polsce już nigdzie nie ma, co wywołuje u mnie niemała panikę.
Generalnie proszę każdego o informację na priv jakby ktoś poznał ciekawego vendora. Mam cichą nadzieję, że obecna sytuacja jest przejściowa. W Indiach też jest sporo labów, mam nadzieję że ktoś się tam zajmie produkcją albo sam tam wyjadę i założę taki lab.
Ktoś wcześniej wspomniał, że nic bardziej żrącego nie wciągał. Ponoć nawet 4-CMC był lżejszy. U mnie zupełnie odwrotnie. Nic nigdy nie zostawiło takich ran jak klefedron.
[mention]Greenseal[/mention] odpowiedziałem Ci, w wątku o dark marketach.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata