ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
Miło z twojej strony :D jesteśmy w kontakcie ;) Jednak życzę byś nie dostawał towaru którego wolisz się pozbywać. Testował tutaj ktoś oprócz mnie podanie podskórnego U ?
  • 180 / 4 / 0
Re: U-47700
Nieprzeczytany post autor: J-23 »
@grenseal
Jakbyś już wiedział czy dany Vendor jest ok to proszę uprzejmie o info, bo w Polsce już nigdzie nie ma, co wywołuje u mnie niemała panikę.
Generalnie proszę każdego o informację na priv jakby ktoś poznał ciekawego vendora. Mam cichą nadzieję, że obecna sytuacja jest przejściowa. W Indiach też jest sporo labów, mam nadzieję że ktoś się tam zajmie produkcją albo sam tam wyjadę i założę taki lab.
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 2538 / 215 / 0
28 września 2017J-23 pisze:
@grenseal
Jakbyś już wiedział czy dany Vendor jest ok to proszę uprzejmie o info, bo w Polsce już nigdzie nie ma, co wywołuje u mnie niemała panikę.
Generalnie proszę każdego o informację na priv jakby ktoś poznał ciekawego vendora. Mam cichą nadzieję, że obecna sytuacja jest przejściowa. W Indiach też jest sporo labów, mam nadzieję że ktoś się tam zajmie produkcją albo sam tam wyjadę i założę taki lab.
Nie ma ? A w piekle patrzyłeś ? Nie wiem czy to na pewno U na dopalamy chwalą. Ciekawe swoją drogą jakie opio chodzą teraz jako Ula
  • 30 / 2 / 0
W piekle były ponoć ostatnie pokłady tego, czego szukamy. Problem w tym, że od tygodnia diabeł nie daje znaku życia. Nie polecałbym tam zaglądać nim wróci na tron.
  • 2538 / 215 / 0
Masz karmę Ciopek, bo pisałem cyrograf i został bez odpowiedzi, rozwiałeś moje obawy. Więc chuj nie sprzedam duszy za Ule. To się nazywa dylemat, czysty od opio jestem a jak sięd dowiedziałem o delegalu Ulki w Chinach to od razu ciśnienie skoczyło, żeby chociaż jeszcze raz poczuć ten stan. Co jest teraz najbardziej podobne w działaniu do U ? BUCE ? 3mfuranyl niby mocniejszy, ciągnie na niego bardziej niż do U, jednak nie ma tego ,,czegoś" co ula. I skręt po 3 dniach zabawy to porażka.
  • 180 / 4 / 0
Diabeł wylądował w piekle zwanym aresztem. Ostatni bastion U padł. Nie ma już chyba żadnego polskiego sklepu z U. Ogromna szkoda, czas na skręta.
  • 2538 / 215 / 0
Serio czy przypuszczasz z tym aresztem? Żeby się kurde nie posypały wezwania do klijenteli piekła czy inna chujnia. No to po Uli, poszła w piździec :( A w sumie to na zdrowie wyjdzie :D
  • 180 / 4 / 0
Przypuszczam, w tym czasie rozbili jakąś grupę z dopami na śląsku, choć są przypuszczenia że to jakieś sebixy zwykłe a nie demon. Nawet jak będą wezwania to zamawiałeś legalne rzeczy i bezprawnie cie wzywają na komendę, niestety takie rzeczy im może wytłumaczyć tylko dobry adwokat.
  • 577 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: crocodilla »
Ja po 3-dniowych ciągach nie mam skręta. No, ale może to dlatego, że nigdy jeszcze nie miałem skręta i nie jestem wyrobiony.

Ktoś wcześniej wspomniał, że nic bardziej żrącego nie wciągał. Ponoć nawet 4-CMC był lżejszy. U mnie zupełnie odwrotnie. Nic nigdy nie zostawiło takich ran jak klefedron.

[mention]Greenseal[/mention] odpowiedziałem Ci, w wątku o dark marketach.
  • 180 / 4 / 0
I co tam starzy wyjadacze, jak sobie radzicie bez U ? Zakończyliście przygodę wraz z wyschnięciem źródeł w Polsce? Pytam bo zastanawiam się nad zamówieniem z zagranicy, ale z UE. Miał ktokolwiek nieprzyjemności z tego powodu ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.