raczej polmozg ktory nie potrafi nic napisac tylko przeklejac zeby wkurwiac ludzi
naprawde z gosciem jest cos nie tak jesli kilka moderatorow i masa uzytkownikow wkurwia sie na te jego przeklejki a on nadal to robi
niestety kodeina działa krócej niż kiedyś a zdenerwowanie przychodzi szybciej.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
17 września 2017guccilui pisze: ja dziś jade na chrzciny, oby szpileczki nie wzbudziły podejrzeń ;-)
21 września 2017JSC pisze: Mi się oczy same od nordic noddingu zamykają, a Ci napierdalają stukilometrowymi postami. Czuję się jakbym znów moderował dział stymulanty :D
w połowie postu autor zdąży zapomnieć o czym pisze i koniec zazwyczaj jest już o czymś innym
20 września 2017greenwave pisze: chyba, że jakbym W KOŃCU trafił w kabel to może nie będzie to tak bolesne...
20 września 2017greenwave pisze: Nie mogę trafić w kabel ...
20 września 2017jan potocki pisze: Johnny w suterenie
destyluje kodeinę
- Subterranean Homesick Blues (1964), Bob Dylan
To je fajne : Antar (Bob Dylan) - Like a Rollin Stone
On wogle ostatnio nagrodę Nobla dostał.
16 września 2017visitorQ pisze: Co jakiś czas ktoś pisze co innego. Raz czytałem, że jak się dex rozkręci to wtedy zarzucić kode, za jakiś czas przeczytałem, że jednak nie, bo koda nie przebije się przez dexową fazę i będzie słabiej. Mój sposób to wrzucić tyle kody ile na mnie dobrze działa i zapić sokiem grapefruitowym. dexa wrzucam dopiero jak się koda rozkręci.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
płyyyyyynęęę
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
23 września 2017Uroboros pisze:Już myślałem, że sam to napisałeś, a tu Dylan :/. Weź chociaż cudzysłów dawaj jak coś cudzego wstawiasz.20 września 2017jan potocki pisze: Johnny w suterenie
destyluje kodeinę
- Subterranean Homesick Blues (1964), Bob Dylan
To je fajne : Antar (Bob Dylan) - Like a Rollin Stone
On wogle ostatnio nagrodę Nobla dostał.
I co jeszcze sobie życzysz, może Ci od razu łuskać z blistra wprost do japki?
Kolejny, kuźwa, zawodnik mający problemy z czytaniem, a może z oczętami, a jak to źrenice, to i główka, równia pochyła... A'propos, kursywę rozpoznał, bo o głupkowatego gifa nawet nie pytam, myśleć kojarzyć potrafi, ma jakiś problem?
Na marginesie, autorem przekładu Subterranean... jest, znany skądinąd, Filip Łobodziński.
Skoro koda przestaje na mnie działać, to czemu wciąż za nią tęsknię?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.