A co do czytania objawów w necie to tak jest z każdą jedną chorobą, wydaje nam się że coś nam dolega - czytamy o tym - przypisujemy sobie większośc objawów, z tego co czytałem to sporo osób tak ma i nie trzeba być mocnym hipochondrykiem do tego.
Zgadzam się za to z tym, że po opio można pierdolić naprawde różne rzeczy, tak jakby coś w mózgu się odblokowywalo i bardziej rozwiązywało język
Zresztą większość życia jest prosta (w teorii) i często rózne dziwne filozofie są dorabiane do prostych rzeczy, ale już daruje sobie rozwijanie takich tematów
ja dziś jade na chrzciny, oby szpileczki nie wzbudziły podejrzeń ;-)
The dream is gone
gucci , troche późno się nawróćiłeś. Pytanie, kto do chrztu Cie na rękach będzie niósł ??
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja od zawsze jestem nawrócony, poważnie, "dobry chłopak" tudzież człek ze mnie. Chyba, że druga strona jest przeciwieństwem tego, wtedy idzie zasada "jak Kuba..."
13 września 2017seshkaa pisze:Czekaj, w jednym zdaniu ostrzegłeś gościa że można przedawkować, a w następnym polecasz mu dwa i pół razy większą dawkę, coś jak skok z 300 na 750 mg?13 września 2017Mefistofeles1945 pisze: warto uważać, bo można się oszukać i niepotrzebnie przedawkować. cZyli, że według organizmu jesteś na haju jak meserszmit, a sam nie czujesz tak tego co nie? Też tak czasem mam. z drugiej strony Zwiększ o 150% dawkę kody, powinno pomóc.
szkoda że tu karmy nie ma
16 września 2017Fallacies13 pisze: jak grzeje kode to mi sie wlacza zwierzanie sie z wszystkiego
Ps twoja Mama wie? Nie wydają jej się podejrzane takie rozmowy?
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Czemu nie ma RC będących analogami morfiny? Kiedys fentanyl to bylo cos, święty grall, najlepszy z najlepszych, coś czego się nie da rzucić... a teraz 18 latkowie smażą czarodzieje i inne cuda, wpierdalając się w to. O co kaman? Ja wiem że światem rządzi kasa i vendor ma wyjebane że osoby z małym bądz zerowym (!) doświadczeniem z opio będą się wpierdalać w fenta. Tak, każdy sam sobie zapodaje, ale dostępnośc specyfiku skądś się też wzięła. Gdzieś mi mignęło nawet, jak czytałem temat o fufie bodajże, że vendorzy dawali fenta jako sampla do innych zamówień.
Nie da się zrobić dobrego analogu morfiny? Czegoś w stylu oksy? To by bylo cos. Zamiast dać na rynek Ak-47, dali czołg.
jak pobanowane zostaną wszystkie analogi fenta to może zacznie się coś innego na rynku rc opio
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.