A co do czytania objawów w necie to tak jest z każdą jedną chorobą, wydaje nam się że coś nam dolega - czytamy o tym - przypisujemy sobie większośc objawów, z tego co czytałem to sporo osób tak ma i nie trzeba być mocnym hipochondrykiem do tego.
Zgadzam się za to z tym, że po opio można pierdolić naprawde różne rzeczy, tak jakby coś w mózgu się odblokowywalo i bardziej rozwiązywało język
Zresztą większość życia jest prosta (w teorii) i często rózne dziwne filozofie są dorabiane do prostych rzeczy, ale już daruje sobie rozwijanie takich tematów
ja dziś jade na chrzciny, oby szpileczki nie wzbudziły podejrzeń ;-)
The dream is gone
gucci , troche późno się nawróćiłeś. Pytanie, kto do chrztu Cie na rękach będzie niósł ??
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja od zawsze jestem nawrócony, poważnie, "dobry chłopak" tudzież człek ze mnie. Chyba, że druga strona jest przeciwieństwem tego, wtedy idzie zasada "jak Kuba..."
13 września 2017seshkaa pisze:Czekaj, w jednym zdaniu ostrzegłeś gościa że można przedawkować, a w następnym polecasz mu dwa i pół razy większą dawkę, coś jak skok z 300 na 750 mg?13 września 2017Mefistofeles1945 pisze: warto uważać, bo można się oszukać i niepotrzebnie przedawkować. cZyli, że według organizmu jesteś na haju jak meserszmit, a sam nie czujesz tak tego co nie? Też tak czasem mam. z drugiej strony Zwiększ o 150% dawkę kody, powinno pomóc.
szkoda że tu karmy nie ma
16 września 2017Fallacies13 pisze: jak grzeje kode to mi sie wlacza zwierzanie sie z wszystkiego
Ps twoja Mama wie? Nie wydają jej się podejrzane takie rozmowy?
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Czemu nie ma RC będących analogami morfiny? Kiedys fentanyl to bylo cos, święty grall, najlepszy z najlepszych, coś czego się nie da rzucić... a teraz 18 latkowie smażą czarodzieje i inne cuda, wpierdalając się w to. O co kaman? Ja wiem że światem rządzi kasa i vendor ma wyjebane że osoby z małym bądz zerowym (!) doświadczeniem z opio będą się wpierdalać w fenta. Tak, każdy sam sobie zapodaje, ale dostępnośc specyfiku skądś się też wzięła. Gdzieś mi mignęło nawet, jak czytałem temat o fufie bodajże, że vendorzy dawali fenta jako sampla do innych zamówień.
Nie da się zrobić dobrego analogu morfiny? Czegoś w stylu oksy? To by bylo cos. Zamiast dać na rynek Ak-47, dali czołg.
jak pobanowane zostaną wszystkie analogi fenta to może zacznie się coś innego na rynku rc opio
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.