The dream is gone
YEAH!
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
16 września 2017visitorQ pisze: Co jakiś czas ktoś pisze co innego. Raz czytałem, że jak się dex rozkręci to wtedy zarzucić kode, za jakiś czas przeczytałem, że jednak nie, bo koda nie przebije się przez dexową fazę i będzie słabiej. Mój sposób to wrzucić tyle kody ile na mnie dobrze działa i zapić sokiem grapefruitowym. dexa wrzucam dopiero jak się koda rozkręci.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
16 września 2017Fallacies13 pisze: dzisiaj gadalem z nia o mojej depresji i o tym ze sobie zdiagnozowalem osobowosc unikajaca i musze chodzic do psychologa
lepiej diagnozuj sie z psychologiem a nie samemu czytajac objawy w internecie, to do niczego dobrego nie prowadzi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.