Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 822 / 142 / 0
Co jakiś czas ktoś pisze co innego. Raz czytałem, że jak się dex rozkręci to wtedy zarzucić kode, za jakiś czas przeczytałem, że jednak nie, bo koda nie przebije się przez dexową fazę i będzie słabiej. Mój sposób to wrzucić tyle kody ile na mnie dobrze działa i zapić sokiem grapefruitowym. dexa wrzucam dopiero jak się koda rozkręci.
  • 12 / / 0
2 apapy noc jebniete i odczekac troche i jebniem 300mg kody
  • 1683 / 126 / 0
ja pierdole jak ja nie lubie tego uczucia pelnych jelit i niemoznosci wysrania sie
  • 12 / / 0
ale mnie wszystko swedzi :D ale fajnie bo ostatnio zawsze jak grzeje kode to mi sie wlacza zwierzanie sie z wszystkiego i za kadym razem akurat miedzyinnymi zwierzam sie mamie, dzisiaj gadalem z nia o mojej depresji i o tym ze sobie zdiagnozowalem osobowosc unikajaca i musze chodzic do psychologa :D Zawsze takie akcje mialem po tramadolu a tu ostatnio nawet po kodzie, szkoda tylko ze juz mnie nie robi tak jak za pierwszymi 2 razami ze noodowalem jak chuj :D
  • 1016 / 97 / 0
O kurwa stary, pisz więcej postów, poprawiasz humor.
The child is grown
The dream is gone
  • 789 / 47 / 0
No tak załadowane po 2 nocnych despordosach w ten zacny słoneczny weekend 450mg kody po 2 godzinach 2mg klona i jest świetnie. Nawet euforia wjechała i swędzenie czego się nie spodziewałem po zabawach z DHC.
  • 2883 / 303 / 0
Dzisiaj piękny dzień. Niedziela, dziś będziemy odwiedzać pełni modlitwy tylko te najdostojniejsze świątynie i w nich sypiąc wdowim groszem na tacę będziemy marzyli o niebiosach.
YEAH!
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 18 / / 0
Dziś jest dzień. Nadchodzi, dostojnym krokiem wkrada się ku nam niedziela. U mnie na razie spokojnie, światło jest bardzo rozmyte, widzę, że ptaki z trudem unoszą się w gęstym powietrzu. I śpiewają, bardzo podnosi mnie to na duchu... Za to na żołądku ciąży 1200 mg Thiocodinu, które dzisiaj zjadłem, już niestety dawno temu, więc powoli zaczynam odczuwać delikatny, apteczny pociąg... Ogólnie to w ciągu ostatniego miesiąca ciężko jest mi powiedzieć, co kiedy dokładnie zażywałem. To jakiś jeden wielki, kodeinowo-tramadolowy, przegryzany DXMem ciąg... Siedzę na schodach, wróciłem z długiego spaceru, oczywiście nie samotnego, na szczęście miałem towarzystwo pięknych Pań. Ale jednak ten poranek spędzam w samotności i zamyśleniu. Dawno nie miałem okazji obejrzeć wschodu słońca, nie ważne, jak rozmyty by był. Ale i tak mi źle...
  • 5382 / 988 / 0
16 września 2017visitorQ pisze:
Co jakiś czas ktoś pisze co innego. Raz czytałem, że jak się dex rozkręci to wtedy zarzucić kode, za jakiś czas przeczytałem, że jednak nie, bo koda nie przebije się przez dexową fazę i będzie słabiej. Mój sposób to wrzucić tyle kody ile na mnie dobrze działa i zapić sokiem grapefruitowym. dexa wrzucam dopiero jak się koda rozkręci.
Ja też wrzucam w ten sposób. Najpierw niech mnie troche pogrzeje tak 2 godzinki i wchodzi dex. Na poczatku jest lepiej niz solo czuc obie fazy a potem dex zaczyna pomału dominowac .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1683 / 126 / 0
16 września 2017Fallacies13 pisze:
dzisiaj gadalem z nia o mojej depresji i o tym ze sobie zdiagnozowalem osobowosc unikajaca i musze chodzic do psychologa
depresje tez w ten sposob sobie zdiagnozowales?
lepiej diagnozuj sie z psychologiem a nie samemu czytajac objawy w internecie, to do niczego dobrego nie prowadzi
Zablokowany
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.