The dream is gone
YEAH!
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
16 września 2017visitorQ pisze: Co jakiś czas ktoś pisze co innego. Raz czytałem, że jak się dex rozkręci to wtedy zarzucić kode, za jakiś czas przeczytałem, że jednak nie, bo koda nie przebije się przez dexową fazę i będzie słabiej. Mój sposób to wrzucić tyle kody ile na mnie dobrze działa i zapić sokiem grapefruitowym. dexa wrzucam dopiero jak się koda rozkręci.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
16 września 2017Fallacies13 pisze: dzisiaj gadalem z nia o mojej depresji i o tym ze sobie zdiagnozowalem osobowosc unikajaca i musze chodzic do psychologa
lepiej diagnozuj sie z psychologiem a nie samemu czytajac objawy w internecie, to do niczego dobrego nie prowadzi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.