Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5141 / 894 / 0
Na czym polega synergia GHB/GBL z MAOi ? Opieram się na nowej tabeli miksów wrzuconej przez [mention]aired[/mention] .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 837 / 78 / 0
Wybieram się na domówkę, na której planuje szurnąc kokainy (może powinienem napisać kokatylenu, bo z pewnością poleją się %), ale będę miał jedynie na 2 kreski (maksymalnie 100mg w jednej). Na 100% będzie prawdziwa, ale wiadomo jakości nie znam. Zakładam, że będzie średnia.
Zastanawiam się nad kilkoma potencjalnymi miksami i jestem ciekaw co o nich myślicie. Do każdego z nich obowiązkowo zapalę mj.

1) Kilka piw, po jakimś czasie 300mg DXM i po załadowaniu się szczur. Niestety mam tolerkę przez bk i zadaniem DXM byłoby ją zbić i podkręcić moc.
2) Kilka browarów, PST 1,2-1,6 kg klepliwego maku (doświadczenie z PST mam małe więc skali mocy nie znam + opiaty robią mnie zazwyczaj słabiej niż powinny, a opio-wrakiem nie jestem) i kreska po wjeździe.
3) 2 piwa/ jeden drink + baclofen (maksymalna ilość, którą posiadam to 6 tabletek zawierających 25mg).
4) Kilka piw, karton AL-LADa (150 μg) i krecha na peaku :-D . Tutaj niezbyt wiem czego się spodziewać, ale miks ten ciekawi mnie najbardziej %-D .

Z góry dzięki za szybkie odpowiedzi, ew. zostanie dla potomnych.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 1610 / 55 / 0
Nie ma nic o syntetykach, czy knopie to też synt w tym przypadku?
  • 270 / 13 / 0
a mix 50mg meth + około 100mg MDMA+3-4 piwka?
i po jakiś 2 godzinach jedna i ostatnia dorzutka w takich samych proporcjach ale już bez alko ?????
  • 1534 / 196 / 0
@up,

Serce może dostać ostro po dupie , ale jak masz jako taką tolerke powinno być si :D ja osobiście bym sie nie odważył
  • 270 / 13 / 0
czemu? z jednej strony to są to nie duże tak naprawdę dawki a z drugiej to dwa kurewsko silne dragi
Zastanawiam się nad tym, a przyznam ,że korci mnie taki mix na imprezie. Może jest tu ktoś kto to próbował ?
  • 2876 / 299 / 0
Przecież ludzie miksują fetę z MDMA :) Miks może być fajny, ale uważał bym z ilością methy, MDMA dałeś tak średnio w sam raz
01 września 2017ControlPoliToxy pisze:
Wybieram się na domówkę, na której planuje szurnąc kokainy

1) Kilka piw, po jakimś czasie 300mg DXM i po załadowaniu się szczur. Niestety mam tolerkę przez bk i zadaniem DXM byłoby ją zbić i podkręcić moc.
2) Kilka browarów, PST 1,2-1,6 kg klepliwego maku (doświadczenie z PST mam małe więc skali mocy nie znam + opiaty robią mnie zazwyczaj słabiej niż powinny, a opio-wrakiem nie jestem) i kreska po wjeździe.
3) 2 piwa/ jeden drink + baclofen (maksymalna ilość, którą posiadam to 6 tabletek zawierających 25mg).
4) Kilka piw, karton AL-LADa (150 μg) i krecha na peaku :-D . Tutaj niezbyt wiem czego się spodziewać, ale miks ten ciekawi mnie najbardziej %-D .
opcja 1) czy DXM zbiję tolerkę na koks? Nie jestem pewien
opcja 2) jak już to bym sobie szurał na browarkach i potem zarzucił mak i ewentualnie wtedy dociągnął szczurka :)
3) nie znam się na baflocenie więc się nie wypowiem
4) miks wydaję się bez sensu. kokaina mnie otrzeźwia i ciekawy jestem czy i na kwasie by mnie otrzeźwiła. Ogólnie to miks wydaję się niepotrzebny, a tylko niepotrzebnie może wjechać na serce.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 283 / 33 / 0
kokaina wymieszana z psychodelikiem (grzybami) zadziałała w ten sposób, że po tych 40min jak koka standardowo przestała fajnie działać to zaczęło się robić hujowo, i oczywiście dalej jest się na psychodelicznej fazie, ale już nie fajnej fazie tylko byle jakiej. Odradzam.
kokaina + DXM to brzmi niebezpiecznie, analogicznie jak nie miesza się speeda z DXM bo to niebezpieczne dla zdrowia, można mieć zespół serotoninowy lub zapaść z tego co pamiętam.
dawniej Anon
  • 1345 / 147 / 8
wpadły mi w ręce długo wyczekiwane benzo więc dziś jeden z lepszych miksów od dłuższego czasu:
45mg DXM
1 aviomarin
600mg kodeiny
1mg alprazolamu
6mg bromazepamu
piwo i ganja

DXM wrzuciłem jakieś 20minut temu popijając piwem a przed chwilą skończyłem łykać resztę specyfików.
zaraz zrolluje jointa i zapije piwkiem.
czuję że bedzie grubo bo jedyne co jadłem to ok. 12 śniadanie i hot-doga godzinę temu. :-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 2876 / 299 / 0
07 września 2017Anon2 pisze:
kokaina wymieszana z psychodelikiem (grzybami) zadziałała w ten sposób, że po tych 40min jak koka standardowo przestała fajnie działać to zaczęło się robić hujowo, i oczywiście dalej jest się na psychodelicznej fazie, ale już nie fajnej fazie tylko byle jakiej. Odradzam.
o to to! słynnego candyflippa (MDMA+LSD) też powinno się robić tak, że najpierw kwas, a potem na nim emka. Gdy zjemy emkę pierwszą to wtedy szybko nam zejdzie - podczas kwasu - i ten dołek, który występuje po emce mógłby się tylko na kwasie nasilić.
07 września 2017cbsz pisze:
...
miks brzmi fajnie :*)
ja ostatnio bardzo lubię łączyć z opio MDMA, wychodzi bardzo fajny pluszowy stan :*)

Ale i tak tęsknie za mixem: 4-AcO-DMT + 4-HO-MET + MXE. Kto pamięta ten wie co to za magia. Kto nie pamięta niech żałuję. Oczywiście najlepiej dopalić :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.