Tyle, że wcześniej tak nie miałam. Dopiero teraz, gdy klef zaczął gościć u mnie częściej (czyt. co weekend lub dwa). Może dlatego, że to uczucie "po" już się jakoś tam wcześniej generuje pod kopułą. Kto wie. Niech się jakiś psychiatra wypowie :P
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A zaczynalam od klefedronu i na sama mysl mam jakies dreszcze xD moze to ma jakies znaczenie ? Przy mj.tak nie mam ale doslownie wszystko co donosowe :)
Był podobny temat wylot-na-kibel-po-stymulantach-t56735.html
Twoje objawy są normalne :)
26 sierpnia 2017london5 pisze: Ja już tego nie mam. Po latach ćpania nie ma ekscytacji. Albo bierzesz, albo nie.
Ale za małolata była, szczególnie przed pierwszym spróbowaniu substancji.
Praktycznie same młode nicki się tu wypowiadają. Dużo jeszcze was czeka.
Nie masz żadnych głebszych refleksji do sensu życia? Albo chociaż prób detoxu tak z rok dwa żeby lepiej kopało :listen:
26 sierpnia 2017london5 pisze: Ja już tego nie mam. Po latach ćpania nie ma ekscytacji. Albo bierzesz, albo nie.
Ale za małolata była, szczególnie przed pierwszym spróbowaniu substancji.
Praktycznie same młode nicki się tu wypowiadają. Dużo jeszcze was czeka.
Ostatnio żrę klefa co tydzień w dawkach nie przekraczających 0,7g (jak mam w worku więcej niż gram, oddaję komuś lub utylizuję). Przeżywam co tydzień taką samą euforię jak parę miechów temu, tylko zwiększyłam dawki o 30-50mg. Jest to dla mnie pewnego rodzaju rytuał, celebracja :D którą zazwyczaj wcześniej planuję.
Da sie cos z tym kiblem zrobic ? Bo u mnie nie ma szans na wyjscie w teren pezez to xD
08 lutego 2006Camilleri pisze: Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.