Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
opiate warrior pisze: Hmm, jeśli się nie mylę to masz ampułki po 100mg/2ml. Te są najpopularniejsze. Ampułki wydają mi się trochę chujowe z tego względu, że jak np chcesz strzelić 500mg (bo masz np. dużą tolerancję) to musisz kupić tą dużą pompkę 10ml, naciągnąć 5 ampułek i zrobić taki duży wlew dożylny... Ja takich akcji nie lubię, już wolałbym wysypać proszek z kapsułek, rozpuścić, naciągnąć do pompki i już.
Aha, i jeszcze podam taką ciekawostkę (zasłyszałem w szkole od wykładowcy, hehe) - nie powinno się nigdy pić ampułek (ampułki należy podawać tylko i wyłącznie w zastrzykach), do ampułek dodają dużo różnych gówien, konserwantów, substancji poprawiających rozpuszczanie (żeby nic się nie wytrąciło w niskiej temp.) itp. Dla żył są nie groźne, ale szkodzą na żołądek.
![]()
Hmm, wydaje mi się że ampułki wzięte doustnie wogóle nie dziełają. Pare miesiecy temu zajebalem od weterynarza opakowanie 5 ampułek 100mg/2ml (bodajże, już nie pamiętam). Nie miałem nic pod ręką więc to wypiłem i nic mnie nie kopnęlo.
a z tym pomyslem do dupy, to po huj ma sie to niby filtrowac jezeli ktos to sobie w dupe bedzie wleewal i po co az tyle ml. ja mysle ze jak najmniej ile sie da ml , i po prostu wszystko wciagnac bez igly strzykawka wtedy niczego sie nie opusci.
ja tramal tylko raz probowalem dozylnie. nigdy wiecej. To tylko sie nadaje do jedzenia. chyba ze ma sie ampulki
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Robię to od jakiegoś czasu i jakoś żyję.
Wszystko najlepiej IV, nawet żarcie- tak się wygłodzić i osłabić, żeby wzięli do szpitala na kroplówkę.
Życie...
[Pisz posty we wlasciwych watkach.]
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.