Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 419 / 45 / 0
pomyliło mi się nie wariuj. oczywiście, że na minutę.
normalnie ponad 3/4 opakowania klonów dwójek zjadłem i 6 gram retardów, czyli opakowanie nie pamiętam już chyba 30x200mg. przy tolerancji 1g tramadolu = brak działania.
przez cały dzień nie na raz
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2017 przez overandout, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2228 / 370 / 0
london luju, nie trzymaj w napięciu
pisz do chuja !
przecież każdy chce wiedzieć, co jak co ale jesteś jednym z większych przechujów na tym forum
Chcemy wiedzieć ! xd napewno będzie kozak
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5932 / 1224 / 43
Tu są lepsi apacze, i byli kiedyś.
Zachęcam do wrzucania hardcorowych postów także innych użytkowników.
Fajnie że temat się rozwinął.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1974 / 528 / 0
@overandout no bo to bylo od apvp, 3doby na 3mmc jedynie dolozyly zmeczenie organizmu tj. malo snu i malo jedzenia a pvp to wisienka na torcie byla, upadek nastapil po hauscie z butli vojitsu i buchu z 5f-amb. :emo:

scalono_xxx

CEWNIK W KUTASIE
ELO, NA RAZIE
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 419 / 45 / 0
nie pisałem nic do ciebie ale w sumie mogę

jak się czułeś gdy najebany, po trzech dniach na 3mmc dojadłeś apvp (mam nadzieje, że to był jeden z tych pierwszych orających sortów) i dopaliłeś maczane ?
zen?
  • 1974 / 528 / 0
czulem sie nacpany, o.

a potem jak konajace zwierze jak nery powiedzialy "wez sperdalaj z tymi ketonami, nie pracujemy juz dla ciebie'

p.s. a sorry faktycznie, to @static bylo.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2882 / 303 / 0
London czekamy
wszyscy jesteśmy ciekawi co to za szatański mix jest w stanie odciąć Ci prąd %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5343 / 965 / 0
100 mg U-47700 na podkladzie z miliona piwer. Jak gdybam.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2882 / 303 / 0
to by było zbyt trywialne jak na Londiego
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 25 / 1 / 0
1. 3cia bezsenna noc przez 4cmc laczone z u47, mix: u47700, 4cmc, palenie, Klonazolam i alk - reanimacja, pobyt na oddziale chorob wewnetrznych

2. U47+hexen

Pobudka lezac twarza na ziemi z rekoma skrzyzowanymi pod soba, 8 dniowy pobyt na neurologii, 3 dniowy calkowity niedowlad rąk
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.