Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 419 / 45 / 0
pomyliło mi się nie wariuj. oczywiście, że na minutę.
normalnie ponad 3/4 opakowania klonów dwójek zjadłem i 6 gram retardów, czyli opakowanie nie pamiętam już chyba 30x200mg. przy tolerancji 1g tramadolu = brak działania.
przez cały dzień nie na raz
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2017 przez overandout, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2214 / 369 / 0
london luju, nie trzymaj w napięciu
pisz do chuja !
przecież każdy chce wiedzieć, co jak co ale jesteś jednym z większych przechujów na tym forum
Chcemy wiedzieć ! xd napewno będzie kozak
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5886 / 1217 / 43
Tu są lepsi apacze, i byli kiedyś.
Zachęcam do wrzucania hardcorowych postów także innych użytkowników.
Fajnie że temat się rozwinął.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1974 / 528 / 0
@overandout no bo to bylo od apvp, 3doby na 3mmc jedynie dolozyly zmeczenie organizmu tj. malo snu i malo jedzenia a pvp to wisienka na torcie byla, upadek nastapil po hauscie z butli vojitsu i buchu z 5f-amb. :emo:

scalono_xxx

CEWNIK W KUTASIE
ELO, NA RAZIE
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 419 / 45 / 0
nie pisałem nic do ciebie ale w sumie mogę

jak się czułeś gdy najebany, po trzech dniach na 3mmc dojadłeś apvp (mam nadzieje, że to był jeden z tych pierwszych orających sortów) i dopaliłeś maczane ?
zen?
  • 1974 / 528 / 0
czulem sie nacpany, o.

a potem jak konajace zwierze jak nery powiedzialy "wez sperdalaj z tymi ketonami, nie pracujemy juz dla ciebie'

p.s. a sorry faktycznie, to @static bylo.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2881 / 303 / 0
London czekamy
wszyscy jesteśmy ciekawi co to za szatański mix jest w stanie odciąć Ci prąd %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5319 / 956 / 0
100 mg U-47700 na podkladzie z miliona piwer. Jak gdybam.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2881 / 303 / 0
to by było zbyt trywialne jak na Londiego
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 25 / 1 / 0
1. 3cia bezsenna noc przez 4cmc laczone z u47, mix: u47700, 4cmc, palenie, Klonazolam i alk - reanimacja, pobyt na oddziale chorob wewnetrznych

2. U47+hexen

Pobudka lezac twarza na ziemi z rekoma skrzyzowanymi pod soba, 8 dniowy pobyt na neurologii, 3 dniowy calkowity niedowlad rąk
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.