Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 43 / 2 / 0
mozna z 100 mg MDMA?, i z 50 mg meth zadzialaja.Dodam ze mam zamiar zrobic to w tygodniowej przerwie.Czy odstawic leki na 2 dni przed jednym potem zazywac tydzien i znowu odstawic.Pzdr
Uwaga! Użytkownik Grom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 41 / 0
MDMA nie zadziała na SSRI, temat wałkowany już milion razy. A już na pewno nie w takiej dawce. Jeśli już koniecznie musisz, odstaw leki na tydzień, spróbuj wtedy ale celuj raczej w większą dawkę, bo 100mg możliwe że nawet nie poczujesz.
  • 5141 / 894 / 0
SSRI SSRI nierówne. Jakiś rodzynek pisał ze na fluoksetynie beta-ketony czy emka działają jeszcze lepiej. Akurat to nie jest zbyt mocny środek. Inna kwestia to możliwość wystąpienia potencjalnego Zespołu Serotoninowego.
Jeśli już ćpać, to ja bym stawiał na benzo, alko w niewielkich ilościach, GBL, opiaty( oprocz rozrabiajacych przy sero tj. tramal), mj, psychodeliki ( selektywni antagonisci 5ht2a, żadne benzofurany !) , dysocjanty ( poza DXM i innymi rozrabiajacymi przy sero ).
Lepiej jednak skończyć kuracje, lub przynajmniej ją przerwać na czas zabaw. fluoksetyna długo się utrzymuje w organiźmie (. bezpiecznie byłoby zrobić 2 tygodnie przerwy przed wrzucaniem jakiegoś serotogenika.

[mention]neurobiolog[/mention] robilem research na temat tryptamin. Dokopałem się do postów gdzie ludzie zarzucali grzyby na ssri i nic im sie nie działo. 4 ho-MiPT nie jest dokladnie przebadany, ale jego mechanizm opiera sie o antagonizm agonizm - przyp. aire 5ht2a.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3649 / 995 / 2
4-HO-MiPT. Ostatnio przerabiane przeze mnie i działało świetnie. A jak muscymol?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 30 / / 0
1.Ile g cubensisow przy ssri? Bez leków 2.5 jadam i jest ok.
2. I jak z kartonami? 200 ug? 250?
Uwaga! Użytkownik tenvix44 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 995 / 2
2. Zależy od dawki i jakie SSRI. Napisz więcej o tym.
Dla mnie 10mg dziennie escitalopramu nie wpływa w ogóle na lizergamidy. 100ug klepie jak 100ug. Jak brałem więcej to niestety traciło moc, ale nie jakoś szczególnie
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 607 / 25 / 0
[mention]neurobiolog[/mention]

Czy na wenlafaksynie spokojnie mogę zażyć dysocjant?

np. 2-FDCK lub difenidyna

Błagam doradź, mój stack poniżej, ale odpadł regulator nastroju i wróciłem z klorazepatu na alprazolam doraźnie bo tamten stack mnie powoli wykańczał. Za kilka dni wizyta u doktorzycy a ja chcę się w weekend zdysocjować.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 3649 / 995 / 2
SNRI nie moja działka ale z tego co wiem 2-FDCK jest antagonistą receptorów NMDA, wiec nie powinno być żadnych interakcji z wenlafaksyną :-)

ja po escitalopram i 2-FDCK miałem zajebistego tripa.
  • 5141 / 894 / 0
Oszukać przeznaczenie. tydzien ładowałem fluoksetyne w dawce 40 mg i ad hoc wpieprzyłem 3 gramy 4-CMC. Działanie to głownie dopaminowe ciary na głowie , potliwosc jak skurwiel ale ZS nie było . Wiedziałem że nie będzie bo to mit. Ku chwale nauki :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 30 / / 0
28 lipca 2017neurobiolog pisze:
2. Zależy od dawki i jakie SSRI. Napisz więcej o tym.
Dla mnie 10mg dziennie escitalopramu nie wpływa w ogóle na lizergamidy. 100ug klepie jak 100ug. Jak brałem więcej to niestety traciło moc, ale nie jakoś szczególnie
Sertagen 100mg/doba
Uwaga! Użytkownik tenvix44 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.