Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 166 / 2 / 0
Nawracanie
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Kazdy z was ma kolegow, przyjaciol, dziewczyny, chlopakow, rodzicow ktorzy maja stereotypowe myslenie nt dragow. Mowie tu o mysleniu takim ze cpun to osoba napierdalajaca hel po kablach i wynoszaca rzeczy z domu, ze mj to to samo co amfetamina itd.
I tu moje pytanie czy 'nawrociliscie' kiedys taka osobe? Nie mowie o sprowadzenie na droge cpania tylko o tym ze dowiedzialy sie dzieki wam jak to jest. Ze dragi sie dziela, ze mozna poprzestac na zarzuceniu xxx od czasu do czasu?
Rozmawiacie wogole z bliskimi na takie tematy? Strasznie mnie to ciekawi...
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
No pewnie. Ja potrafię rozmawiać ze starszą na kwasie i grzybach, a ona wie że jestem wtedy w pełni odpowiedzialny. Wie że mi po tym nie odpierdoli tak jak np. po alkoholu.
לאכול חומצה!
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Mamuska, paru kumpli i kumpeli i pare osób z neta.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
ja przyjąłem sobie za punkt honoru nawrócić starszą - i chyba mi się udało bo obiecała mi że ze mną zapali (chociaż jej nigdy wprost nie powiedziałem że jaram) - oficjalnie to jak bede jarał z nią to bedzie zarazem mój 1 raz ;]
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Nigdy, nie podejmuję żadnych rozmów na ten temat. Od tego jest forum. Żadnego nawracania.
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Ja moja starsza nawracam, a wlasciwie oswajam. Przychodze spalony do domu. Wtedy ona juz wie ocb :P Jest spokojnie a jak gdzies wylezie bezposrednie temat dragow to wyglasza poglady po ktorych mozna myslec ze mj jest gorsza od helu, tylko ze marie sie pali ;p
  • 369 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
A krople goni po sreberku. No i co z tego? Chyba ciebie trzeba najpierw "nawrócić".
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
timeless, masz bardzo intelektualny i awangardowy awatar.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
A na Twoim to chłop czy baba ? ^_^

Co do nawracania... Owszem, wybiłem z głowy dragi mojej dziewczynie. Jak ona mi mówiła, że chciałaby się naćpać to chyba pierwszy raz w życiu poczułem to co czują rodzice gdy mają obawy przed tym aby ich dziecko się nie zapruło. :nuts: Wytłumaczyłem jak się dzielą dragi, co jakie powodują, czego się można spodziewać...w sumie mi to 2 tygodnie zajęło. Teraz wszystko jasne. Bez sloganów.
Mowie tu o mysleniu takim ze cpun to osoba napierdalajaca hel po kablach i wynoszaca rzeczy z domu, ze mj to to samo co amfetamina itd.
Dziwisz się? Poprostu Ci co Cię kochają mają prawo się martwić. Nic w tym złego. A często jest tak, że ludzie nie mają pojęcia co do podziałów i bepieczeństwa dragów-Niewiedza(nawet nie piszę
"głupota"...) rodzi obawy. Dlatego też trzeba być odpowiedzialnym, żeby komuś nie psuć życia tym co się robi...a z dragami to bez kitu się można z ręką w nocniku obudzić, nie oszukujmy się...
Rozmawiacie wogole z bliskimi na takie tematy? Strasznie mnie to ciekawi...
Są ludzie z którymi mogę poromawiać na temat lotów a są i tacy z którymi mogę porozmawiać na temat narkotyków i rzeczywistości ogólnie ( np. moja mama ) To dwie różne grupy. Jest też trzecia- skurwiałe intelekty, jebani egoiści, którym nawet nie próbuj mówić na temat dragów i dobrej muzyki bo Cię pojadą w błotko. Nienawidzę ich.Nic nie wnoszą swoją egzystencją. Z takich klientów dziwka wychodzi nawet w innych dziedzinach życia, nie tylko w świecie dragów.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
CTX... hujowe masz gadanie, nie lubie cie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.