I tu moje pytanie czy 'nawrociliscie' kiedys taka osobe? Nie mowie o sprowadzenie na droge cpania tylko o tym ze dowiedzialy sie dzieki wam jak to jest. Ze dragi sie dziela, ze mozna poprzestac na zarzuceniu xxx od czasu do czasu?
Rozmawiacie wogole z bliskimi na takie tematy? Strasznie mnie to ciekawi...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Po dzisiejszym robię przerwę
Co do nawracania... Owszem, wybiłem z głowy dragi mojej dziewczynie. Jak ona mi mówiła, że chciałaby się naćpać to chyba pierwszy raz w życiu poczułem to co czują rodzice gdy mają obawy przed tym aby ich dziecko się nie zapruło. :nuts: Wytłumaczyłem jak się dzielą dragi, co jakie powodują, czego się można spodziewać...w sumie mi to 2 tygodnie zajęło. Teraz wszystko jasne. Bez sloganów.
Mowie tu o mysleniu takim ze cpun to osoba napierdalajaca hel po kablach i wynoszaca rzeczy z domu, ze mj to to samo co amfetamina itd.
"głupota"...) rodzi obawy. Dlatego też trzeba być odpowiedzialnym, żeby komuś nie psuć życia tym co się robi...a z dragami to bez kitu się można z ręką w nocniku obudzić, nie oszukujmy się...
Rozmawiacie wogole z bliskimi na takie tematy? Strasznie mnie to ciekawi...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.