Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 166 / 2 / 0
Nawracanie
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Kazdy z was ma kolegow, przyjaciol, dziewczyny, chlopakow, rodzicow ktorzy maja stereotypowe myslenie nt dragow. Mowie tu o mysleniu takim ze cpun to osoba napierdalajaca hel po kablach i wynoszaca rzeczy z domu, ze mj to to samo co amfetamina itd.
I tu moje pytanie czy 'nawrociliscie' kiedys taka osobe? Nie mowie o sprowadzenie na droge cpania tylko o tym ze dowiedzialy sie dzieki wam jak to jest. Ze dragi sie dziela, ze mozna poprzestac na zarzuceniu xxx od czasu do czasu?
Rozmawiacie wogole z bliskimi na takie tematy? Strasznie mnie to ciekawi...
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
No pewnie. Ja potrafię rozmawiać ze starszą na kwasie i grzybach, a ona wie że jestem wtedy w pełni odpowiedzialny. Wie że mi po tym nie odpierdoli tak jak np. po alkoholu.
לאכול חומצה!
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Mamuska, paru kumpli i kumpeli i pare osób z neta.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
ja przyjąłem sobie za punkt honoru nawrócić starszą - i chyba mi się udało bo obiecała mi że ze mną zapali (chociaż jej nigdy wprost nie powiedziałem że jaram) - oficjalnie to jak bede jarał z nią to bedzie zarazem mój 1 raz ;]
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Nigdy, nie podejmuję żadnych rozmów na ten temat. Od tego jest forum. Żadnego nawracania.
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Ja moja starsza nawracam, a wlasciwie oswajam. Przychodze spalony do domu. Wtedy ona juz wie ocb :P Jest spokojnie a jak gdzies wylezie bezposrednie temat dragow to wyglasza poglady po ktorych mozna myslec ze mj jest gorsza od helu, tylko ze marie sie pali ;p
  • 369 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
A krople goni po sreberku. No i co z tego? Chyba ciebie trzeba najpierw "nawrócić".
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
timeless, masz bardzo intelektualny i awangardowy awatar.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
A na Twoim to chłop czy baba ? ^_^

Co do nawracania... Owszem, wybiłem z głowy dragi mojej dziewczynie. Jak ona mi mówiła, że chciałaby się naćpać to chyba pierwszy raz w życiu poczułem to co czują rodzice gdy mają obawy przed tym aby ich dziecko się nie zapruło. :nuts: Wytłumaczyłem jak się dzielą dragi, co jakie powodują, czego się można spodziewać...w sumie mi to 2 tygodnie zajęło. Teraz wszystko jasne. Bez sloganów.
Mowie tu o mysleniu takim ze cpun to osoba napierdalajaca hel po kablach i wynoszaca rzeczy z domu, ze mj to to samo co amfetamina itd.
Dziwisz się? Poprostu Ci co Cię kochają mają prawo się martwić. Nic w tym złego. A często jest tak, że ludzie nie mają pojęcia co do podziałów i bepieczeństwa dragów-Niewiedza(nawet nie piszę
"głupota"...) rodzi obawy. Dlatego też trzeba być odpowiedzialnym, żeby komuś nie psuć życia tym co się robi...a z dragami to bez kitu się można z ręką w nocniku obudzić, nie oszukujmy się...
Rozmawiacie wogole z bliskimi na takie tematy? Strasznie mnie to ciekawi...
Są ludzie z którymi mogę poromawiać na temat lotów a są i tacy z którymi mogę porozmawiać na temat narkotyków i rzeczywistości ogólnie ( np. moja mama ) To dwie różne grupy. Jest też trzecia- skurwiałe intelekty, jebani egoiści, którym nawet nie próbuj mówić na temat dragów i dobrej muzyki bo Cię pojadą w błotko. Nienawidzę ich.Nic nie wnoszą swoją egzystencją. Z takich klientów dziwka wychodzi nawet w innych dziedzinach życia, nie tylko w świecie dragów.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
CTX... hujowe masz gadanie, nie lubie cie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.