scat pisze:Z tego co wiem to bardzo łatwo coś ogarnąć w Hiszpanii. Nie wiem jak z koksem, ale pixy i MJ bdb jakości są dostępne od ręki, dile sami nieraz wpadają dosłownie na Ciebie. ;)
Jak i sytuacja prawna za posiadanie to wygląda bo coś mi sie obiło o uszy ,że przy wpadce jest przymusowe spotkanie z terapeutą.Jak to wygląda w przypadku turystów ?
No i jeszcze jedno jakby się ktoś wybierał - nie kupować od dilerów przy głównej ulicy w mieście, lepiej pójść na deptak nad morze. Tak poza tym. Lizbona jest tak zajebista, że naprawdę nie trzeba żadnych dragów. Polecam i pozdrawiam.
Jak mniemam MDMA jest tu łatwo dostępne, w jakich klubach najłatwiej? Lux Fragil, Musicbox?
Jak by ktoś był na miejscu i coś wiedział więcej to może się podzielić tu albo jeszcze lepiej w wiadomości
I jeszcze jedno pytanie dla zorientowanych, szukam i nie umiem znaleźć. Czy 6-APB jest legalne tutaj?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.