scat pisze:Z tego co wiem to bardzo łatwo coś ogarnąć w Hiszpanii. Nie wiem jak z koksem, ale pixy i MJ bdb jakości są dostępne od ręki, dile sami nieraz wpadają dosłownie na Ciebie. ;)
Jak i sytuacja prawna za posiadanie to wygląda bo coś mi sie obiło o uszy ,że przy wpadce jest przymusowe spotkanie z terapeutą.Jak to wygląda w przypadku turystów ?
No i jeszcze jedno jakby się ktoś wybierał - nie kupować od dilerów przy głównej ulicy w mieście, lepiej pójść na deptak nad morze. Tak poza tym. Lizbona jest tak zajebista, że naprawdę nie trzeba żadnych dragów. Polecam i pozdrawiam.
Jak mniemam MDMA jest tu łatwo dostępne, w jakich klubach najłatwiej? Lux Fragil, Musicbox?
Jak by ktoś był na miejscu i coś wiedział więcej to może się podzielić tu albo jeszcze lepiej w wiadomości
I jeszcze jedno pytanie dla zorientowanych, szukam i nie umiem znaleźć. Czy 6-APB jest legalne tutaj?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.