Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
Raz nazywa ją "moja była" a gdy wali mu się grunt pod nogami nagle była stała się obecną dziewczyną.
Diabeł tkwi w szczegółach, więc domniemana zgoda na publikacje tych zdjęć to zapewne ściema.
gnije jak plesn
30 kwietnia 2017CristianoTramaldo pisze: Niestety nie tylko mi. Załączam dowód, Nick osoby której również to wysłał pozwoliłem sobie zasłonić
Raz nazywa ją "moja była" a gdy wali mu się grunt pod nogami nagle była stała się obecną dziewczyną.
Diabeł tkwi w szczegółach, więc domniemana zgoda na publikacje tych zdjęć to zapewne ściema.
Ale...
Ta zasłonięta osoba to chyba ja. Nie mniej . ja prawie nic nie wdziałem bo akurat kładem się spać i zdążyłem zdjąć soczewki o co się paulocoelho trochę wkurwił
Paulo niczym mnie nie wkurwił, złamał regulamin. Nie ma w tym drugiego dna
30 kwietnia 2017paulocoelho pisze: Jeszcze tylko dodam, że jestem dlużej od ciebie (choc tylko troche) ale pamietma jak to ja mialem opa, hajp to moja jedyna enklawa w wirtualnym swiecie wiec proponuje zakopowac topor wojenny i puscicn to w niepamiec (jak masz watpliwosic przeszczesz moje posty) wielu ludiz stad poznalem na zywo i do dzis utrzymuje kontakt, wez tez pod uwage.,
paulocoelho pisze: .
Ban na tydzień.
gnije jak plesn
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.