Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
Raz nazywa ją "moja była" a gdy wali mu się grunt pod nogami nagle była stała się obecną dziewczyną.
Diabeł tkwi w szczegółach, więc domniemana zgoda na publikacje tych zdjęć to zapewne ściema.
gnije jak plesn
30 kwietnia 2017CristianoTramaldo pisze: Niestety nie tylko mi. Załączam dowód, Nick osoby której również to wysłał pozwoliłem sobie zasłonić
Raz nazywa ją "moja była" a gdy wali mu się grunt pod nogami nagle była stała się obecną dziewczyną.
Diabeł tkwi w szczegółach, więc domniemana zgoda na publikacje tych zdjęć to zapewne ściema.
Ale...
Ta zasłonięta osoba to chyba ja. Nie mniej . ja prawie nic nie wdziałem bo akurat kładem się spać i zdążyłem zdjąć soczewki o co się paulocoelho trochę wkurwił
Paulo niczym mnie nie wkurwił, złamał regulamin. Nie ma w tym drugiego dna
30 kwietnia 2017paulocoelho pisze: Jeszcze tylko dodam, że jestem dlużej od ciebie (choc tylko troche) ale pamietma jak to ja mialem opa, hajp to moja jedyna enklawa w wirtualnym swiecie wiec proponuje zakopowac topor wojenny i puscicn to w niepamiec (jak masz watpliwosic przeszczesz moje posty) wielu ludiz stad poznalem na zywo i do dzis utrzymuje kontakt, wez tez pod uwage.,
paulocoelho pisze: .
Ban na tydzień.
gnije jak plesn
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.