Tak - WRB
C.R.E.A.M.
P.S Jak nie wiesz jak taka żarówa wygląda, poszukaj na forum było wstawiane na 100% ew. wstawię swoją konstrukcje jak nie znajdziesz.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
tak sobie wklepuję różne formułki co by sprawdzić czy tak jest autentycznie, czy mi się po prostu ubzdurało, no i 6 lat temu jakiś koleś napisał "kupią ją osoby chcące się po prostu jak najmocniej i najtaniej, naćpać" AAAA NAJTANIEJ(?)!
I czy droga podania ma wplyw na to ze nasze oczy są bardziej lub dluzej wyje*ane?
Najkrótsza ale najbardziej intensywna faza jest po podaniu IV.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Przerobiłem grama w kilka dni i poziom uzależniający jest bardzo wysoki. To nie jest zabawka. Na dłuższą 'mete' ( :-D ) napewno same negatywy, człowiek zaczyna się męczyć a po chwili już mu chodzi po głowie aby dorzucić. Tak troszeczkę, chociaż tyci tyci. U mnie to tylko sniff. Myślę, że jakbym odważył się zapalić to to już najprostsza droga do stoczenia się. No i trafiłem na meth zacnej jakości, po 50mg arytmia (110-120 uderzeń) przez około 8h, przemęczyłem się po czym dorzuciłem nastepne 50 :nuts: Dobrze wziąć raz od święta i o tym zapomnieć. Jak ktoś ma stały dostęp to lepiej niech da sobie spokój
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.