Tak - WRB
C.R.E.A.M.
P.S Jak nie wiesz jak taka żarówa wygląda, poszukaj na forum było wstawiane na 100% ew. wstawię swoją konstrukcje jak nie znajdziesz.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
tak sobie wklepuję różne formułki co by sprawdzić czy tak jest autentycznie, czy mi się po prostu ubzdurało, no i 6 lat temu jakiś koleś napisał "kupią ją osoby chcące się po prostu jak najmocniej i najtaniej, naćpać" AAAA NAJTANIEJ(?)!
I czy droga podania ma wplyw na to ze nasze oczy są bardziej lub dluzej wyje*ane?
Najkrótsza ale najbardziej intensywna faza jest po podaniu IV.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Przerobiłem grama w kilka dni i poziom uzależniający jest bardzo wysoki. To nie jest zabawka. Na dłuższą 'mete' ( :-D ) napewno same negatywy, człowiek zaczyna się męczyć a po chwili już mu chodzi po głowie aby dorzucić. Tak troszeczkę, chociaż tyci tyci. U mnie to tylko sniff. Myślę, że jakbym odważył się zapalić to to już najprostsza droga do stoczenia się. No i trafiłem na meth zacnej jakości, po 50mg arytmia (110-120 uderzeń) przez około 8h, przemęczyłem się po czym dorzuciłem nastepne 50 :nuts: Dobrze wziąć raz od święta i o tym zapomnieć. Jak ktoś ma stały dostęp to lepiej niech da sobie spokój
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.