Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
20 kwietnia 2017arileeh pisze: co sądzicie o przyjęciu ayahuascu samemu w mieszkaniu? doswiadczenie to DMT kilka razy oraz duuuuzo innych psychodelików, myslicie ze to dobry pomysl czy raczej odradzacie
Może najpierw zrób sobie wywar na małych dawkach, zobacz jak to wygląda i dopiero potem myśl o czymś konkretnym. Ja tak zrobiłem i dochodzę do wniosku, że tym "narzędziem" nie potrafię się posługiwać a w całej mocy to już w ogóle strach pomyśleć co by mogło być.
Głupotą dla mnie też jest zakazywanie naturalnych roślin które stworzył Bóg na którego nasza władza często się powołuje.
Warto przeczytać:
http://blog.swiatoslaw.com/?p=11442
Tak swoją drogą bardzo fajny blog i dużo informacji na temat ayahuasca.
myślę, że jak się coś zacznie dziać to usiądę lotosem tak ok. 30 minut i postaram się o stan medytacji. później może się trochę pobawię, czyli muzyka, leżenie na łóżku ;)
chcę wykorzystać na maksa działanie tej substancji, więc raczej kontakt z ludźmi odpada.
Raczej bedziesz lezał - po dobrej porcji to jestes w takim jakby transie czy nawet w pół śnie.
Raczej nie da sie po tym obsługiwac telefonu, komputera żeby włączyć muzyke (teoretycznie sie da ale jest to bardzo trudne) itp.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.