Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
20 kwietnia 2017arileeh pisze: co sądzicie o przyjęciu ayahuascu samemu w mieszkaniu? doswiadczenie to DMT kilka razy oraz duuuuzo innych psychodelików, myslicie ze to dobry pomysl czy raczej odradzacie
Może najpierw zrób sobie wywar na małych dawkach, zobacz jak to wygląda i dopiero potem myśl o czymś konkretnym. Ja tak zrobiłem i dochodzę do wniosku, że tym "narzędziem" nie potrafię się posługiwać a w całej mocy to już w ogóle strach pomyśleć co by mogło być.
Głupotą dla mnie też jest zakazywanie naturalnych roślin które stworzył Bóg na którego nasza władza często się powołuje.
Warto przeczytać:
http://blog.swiatoslaw.com/?p=11442
Tak swoją drogą bardzo fajny blog i dużo informacji na temat ayahuasca.
myślę, że jak się coś zacznie dziać to usiądę lotosem tak ok. 30 minut i postaram się o stan medytacji. później może się trochę pobawię, czyli muzyka, leżenie na łóżku ;)
chcę wykorzystać na maksa działanie tej substancji, więc raczej kontakt z ludźmi odpada.
Raczej bedziesz lezał - po dobrej porcji to jestes w takim jakby transie czy nawet w pół śnie.
Raczej nie da sie po tym obsługiwac telefonu, komputera żeby włączyć muzyke (teoretycznie sie da ale jest to bardzo trudne) itp.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.