Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
07 czerwca 2013JustynaK93 pisze: Jak zwalczyć senność pojawiającą się czasami po zażyciu (nie tylko po przedawkowaniu) GBL? Czy napoje energetyczne to dobry pomysł?
Przerobiłem za ten czas ~120ml, raz tylko zakrawając o fizyczne objawy odstawki (3dniowy cug -> 1 noc bez snu + myśli depresyjne za dnia). Zwykle GBL'a piłem w oporowych dawkach do stimów ( max 24h cugu).
Obecnie po polewce 2ml, prawie nie odczuwam euforii, gdzie po otrzymaniu pierwszej paczuchy wystarczyło mi 1ml zeby wprawić sie w stan kozackiej euforii.
Stad moje pytania :
Czy to zwykła toleracja, czy jakieś zmiany w działaniu neuro-przekaźników/receptorów ?
Zgaduję, że zdrowo i rozsądnie w obu przypadkach jest zrobić sobie 2 tygodnie(wiecej/mniej?) bez GodBlessLiquid'u ? :)
Nikt ci nie odpowie jednoznacznie na to -moim zdaniem- głupie pytanie,
może być tolerka, mogą być "przepalone styki" a może być chujowy sort.
2 tygodnie przerwy, suplementacja witamin, zbicie histaminy i glutaminianu.
Spróbuj lepiej GHB, mniej agonizuje gaba-b. Zwlaszcza ze dzisiejsze sorty to.... ehh wlasnie oczyscilem płyn standard od jednego "vendora". z 60tki zrobiła się 30tka. Nie polecam nikomu się tym faszerować.
Na pocieszenie powiem ci, że jak oczyscisz ten GBL sposobami podanymi na forum, to jest bardzo dobrze. Tylko wtedy opłacalność... 130zł za okolo 50ml płynu? Ja wysiadam i to jest najlepszy moment zeby rzucić to wszystko w pizdu:)
PS: Polecam fasoracetam na odbudowę GABA
No offence, ale rozmawialiśmy o tym przyjacielu, że na odbudowanie GABA-b, najlepsza jest... przerwa ;-)
Wiesz jak to jest, cały czas trzeba coś tentegesować i pewnie te eksperymenty na swojej biochemii się skończą źle, no ale sugeruję tylko, że jest taka opcja. Sam nie stosuje i również zalecam po prostu wstrzemięźliwość:D
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.