Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 519 / 47 / 0
StolicaSyrii pisze:
Witajcie, to mój pierwszy post tutaj. Nie udało mi się znaleźć na forum nic takiego, może nie umiem korzystać z wyszukiwarki... ;) Chciałbym znaleźć jakiś specyfik, który przyspieszyłby czas. W dużym skrócie chodzi o to, że chcę aby kilka najbliższych tygodni zleciały mi szybko, bo mam pracę której nie lubię i mieszkam w miejscu którego nienawidzę, ale muszę to przetrzymać. Chodzi mi o coś możliwie naturalnego, coś na co nie wydam fortuny. Dodam, że mieszkam chwilowo w Holandii i to właśnie tutaj chciałbym się zaopatrzyć jak i zażywać. Doświadczenie mam właściwie żadne, raz w życiu na studiach wypiłem roztwór z opakowania gałki muszkatołowej ;) Zapalenie skręta (z Holandii, czysty towar) skończyło się ciężkimi nogami i prawie-wymiotami i nic więcej. Jakieś rady? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Możliwie naturalnego, to nic nie znajdziesz. Panowie polecili Ci benzo.To ja polecę po bandzie i polecę Ci tramadol. Również silnie uzależnia.Masz zajebistego kopa i motywacje do pracy.Do tego zwiększa pewność siebie.Wszystko się chcę robić,czas zapierdala.Tylko małe dawki.Zapewne jak zaczniesz się bawić w benzo czy trampka wpierdolisz się w to.Najlepiej po prostu wspomagaj się kawą, zażywaj witaminy i magnez.
  • 393 / 10 / 0
Gościu nie jest nakusem a Wy mu polecacie benzo %-D

Zajeb lepiej Władka/koks %-D
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 32 / 0
polecamy mu leki :*)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 519 / 47 / 0
Najlepiej niech przeczyta książkę o pozytywnym myśleniu
  • 519 / 47 / 0
Magicien pisze:
polecamy mu leki :*)
Właśnie to są przecież tylko lekarstwa, a nie kurwa narkotyki jakieś.Hahaha
  • 130 / 6 / 0
Weź coś na sen, żeby przespać to w chuj ;-)

Mirtazapine polecam. Suka usypia jak nic innego chyba. A przy tym to jeden z najlepszych antydepresantów. Może po tych 4 tygodniach Ci się tam nawet spodoba.

Atrakcje podobno tam są całkiem niezłe.
  • 67 / 22 / 0
Czytalem kiedys, ze naukowacy pracuja na specyfikiem, ktory ma spowalniac czas. Mialby on byc stosowany np. jako alternatywa kary wiezienia. W glowie przelatywaloby Ci jakies 10 lat, a tak naprawde bylby to tylko tydzien. Mozliwe jest wtedy odbycie nawet kary 1000 lat wiezienia w kilka miesiecy. Ale w druga strone raczej ciezko ze specyfikami (poza tym jako ludzkosc dazymy raczej do tego by "uchwycic", "zatrzymac" czas/chwile, niz go na sile przyspieszac^^).

Moja rada jest taka: jesli faktycznie tak bardzo zalezy Tobie na tym by czas "lecial" szybciej skorzystaj z rady kolegow wyzej. Ale prawda jest taka ze lepiej zacisnac zęby i przemeczyc sie jakis tam okres, niz ryzykowac wjebanie sie w uzaleznienie. Za kilka lat bedziesz sobie mowil jaki to chujowy byl ten moment w moim zyciu, tego jednego, konkretnego i glupiego wyjazdu, ktory trwal miesiac czy dwa, a zostawil mi problemow i sladow na psychice/ciele i zniszczonego zycia na wiele miesiecy naprzod. Rozjebal organizm, wyczyscil portfel i zrujnowal wszystko co mialem cenne. Wielu na tym forum podejzewam tez ma wlasnie takie poczatki.
Nihil scio, nihil vidi, nihil audivi
  • 1294 / 230 / 0
Najlepsze sposoby na przyspieszenie upływu czasu:

- wciągająca książka
- hobby
- serial
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 3455 / 1120 / 0
Uważam, że stymulanty byłyby wyjściem, zwiększają wszystkie skille potrzebne do pracy, pozwalają wkręcić się nawet w nudne czynności, czas na nich leci wyjątkowo szybko, jeśli oczywiście zajmiesz czymś umysł: internet, książka.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 4927 / 859 / 0
Warto jednak podkreślić że zażywanie stymulantów codziennie skutkuję sypaniem coraz częściej kresek , coraz większych kresek co w efekcie końcowym może prowadzić do psychozy , paranoi , depresji oraz stałym rozjebaniem sobie układu nagrody. Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.