Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witajcie, to mój pierwszy post tutaj. Nie udało mi się znaleźć na forum nic takiego, może nie umiem korzystać z wyszukiwarki... ;) Chciałbym znaleźć jakiś specyfik, który przyspieszyłby czas. W dużym skrócie chodzi o to, że chcę aby kilka najbliższych tygodni zleciały mi szybko, bo mam pracę której nie lubię i mieszkam w miejscu którego nienawidzę, ale muszę to przetrzymać. Chodzi mi o coś możliwie naturalnego, coś na co nie wydam fortuny. Dodam, że mieszkam chwilowo w Holandii i to właśnie tutaj chciałbym się zaopatrzyć jak i zażywać. Doświadczenie mam właściwie żadne, raz w życiu na studiach wypiłem roztwór z opakowania gałki muszkatołowej ;) Zapalenie skręta (z Holandii, czysty towar) skończyło się ciężkimi nogami i prawie-wymiotami i nic więcej. Jakieś rady? Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • 304 / 13 / 0
Nie bardzo potrafię wyobrazić sobie w jaki sposób jakiś specyfik miałby przyśpieszyć czas. Tak na prawdę szukasz czegoś, czym mógłbyś się zajebać żeby spędzić ten czas w dobrym humorze będąc w parszywym miejscu. A jeżeli zaczynasz myśleć w ten sposób i wybierasz do tego dragi, to zaczynasz myśleć jak narkoman. Wkraczasz na złą drogę. Zawróć.
Pozdrawiam
  • 594 / 35 / 0
wiele osób (i ja) doświadczają przyśpieszonego upływu czasu po alprazolamie, po dawkach do ok.1mg trwało to ponad 2h a po 2mg 4h ponad w mgnieniu oka :)
z tym że alpra to krótkodziałające benzo i w chuj uzależnia (wszystkie gabaergiki uzależniają ale jebać xD)
  • 4894 / 853 / 0
Za chwilę dostaniesz porady od doświadczonych userów [H] xD

Kurwa nie traktuj narkotyków jako rzeczy które pomogą Ci szybko przetrwać ciężki okres życia. Narkotyki to zło ! a kysz ! a kysz! nie bierz tego poprzestań na tej gałce i joincie dobrze Ci radze :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / 13 / 0
19 kwietnia 2017EmeritusIII pisze:
wiele osób (i ja) doświadczają przyśpieszonego upływu czasu po alprazolamie, po dawkach do ok.1mg trwało to ponad 2h a po 2mg 4h ponad w mgnieniu oka :)
z tym że alpra to krótkodziałające benzo i w chuj uzależnia (wszystkie gabaergiki uzależniają ale jebać xD)
^ Powyżej można zaobserwować post typowego debila i nieudacznika, który próbuje się popisać swoim ćpuństwem przed niedoświadczonym userem @Stolicasyrii i myśli że komuś zaimponuje swoim idiotyzmem.
Pozdrawiam
  • 594 / 35 / 0
chciał coś na przyśpieszenie czasu to mu dalem, o chuj ci chodzi?
  • 4894 / 853 / 0
Nie ma co rzucać kurwami i debilami. Skoro gość chce się naćpać to zrobi to mimo wszystko. Ja napisałem co myślę. Ty napisałeś swoje zdanie i ktoś inny także napisał swoje. To forum. Nie byłoby tego postu gdyby nie prośba autora o radę . Gość poprostu polecił alpre xD Co w tym dziwnego ? W sumie to gdybym ogólnie nie odradzał to też bym polecił alpre xD
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / 13 / 0
No tak, ale proponować napierdalanie benzo przez ileśtam tygodni na krótkotrwałe obniżenie nastroju, spowodowane zmianą miejsca i pracy, komukolwiek, a w szczególności komuś, kto w życiu zjadł jedynie gałkę i zapalił bata to po prostu głupota moim zdaniem.

No chyba że ktoś jest wjebany w benzo, albo mu wszystko jedno no to spoko.
Pozdrawiam
  • 312 / 1 / 0
Jakieś długo działające benzo flu-zepam na przykład w dużych dawkach. Kup sobie dużego wora i ćpaj. Tylko istnieje ryzyko że minie więcej niż parę tygodni XD A no i dużo z tego nie zapamiętasz ale po co w sumie
  • 762 / 32 / 0
Poza benzo warto wspomnieć o metylofenidacie. Jeden z moich znajomych wciąż jest przekonany, że to krótko działa :)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.