Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 236 / 32 / 0
Co mnie bardzo zaskoczyło - halucynacje dotykowe. Coś o czym, może nie nie wiedziałem, ale czego kompletnie się nie spodziewałem. Fajne zaskoczenie.
Było to znamię wkurwiających latających koło mnie prawdziwych trzmieli. Zakryłem się ubraniem tak, by żaden nie wleciał pod kurtkę/bluzę. Aż nagle zacząłem czuć jakieś wiercenie na plecach, typowo jakby jeden z nich tam się dostał. Delikatnie dotykam tego miejsca palcem i czuję gulę... Ściągam kurtkę, badam teren ponownie i nadal czuję. Ściągnąłem bluzę i ostatecznie koszulkę, oczywiście nic nie było. Coś podobnego zdarzyło się i drugi raz, ale tym razem nie dałem się kurwom trzmielom nabrać.
  • 987 / 38 / 0
Raz brałem benzydaminę, i halucynacje należały do tych trwałych. Nawet jak wstałem i wyszedłem z pokoju, i wróciłem do niego po 30 minutach, to układ halunów był dalej w takim samym stanie jakim go zostawiłem :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.