Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 38 / / 0
po 3mmc praktycznie nie mam zejscia(nie liczac zmeczenia). trzeba po prostu w pewnym momencie przestac dorzucac(mam duza tolerke)

stosuje tylko suplementy (glownie magnez i potas)

magnez sprawa kluczowa, polecam organiczne sole magnezu (winian,mleczan, cytrynian .ew chelaty) ze wzgledu na o wiele lepsze wchlanianie od tlenkow magnezu lub soli nieorganicznych
  • 418 / 1 / 0
5 tabletek chlorelli, gorący prysznic i było mi o wiele lepiej
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 3 / / 0
To tak, moją klasyczną metodą na minimalizację jakichkolwiek zejść po stimach:

po primo - mniej żreć - a przynajmniej tyle żeby po kilku godzinach zabawy mieć jeszcze kilkaset mg na ewentualny ciężki poranek, bo ważne żeby wrzut był z głową!

po drugo, na bieżąco naprawiać braki w mikro i makroelementach, najlepiej jak najbardziej naturalnymi metodami - soki, owoce, warzywka na surowo, dużo bananów pomidorów, marchwi.

po trzecio - w przypadku jadłowstrętu, delikatne przemaganie się w walce z nim - fajnie się je kaszki, owsianki, oczywiście najlepiej ze zmielonymi/startymi owockami

po czwarto - uzupełnianie płynów, elektrolitów, do tego jakieś jogurty, czasami osłonki na żołądek przy podaniu oralnym, potem nie ma tego problemu że brzusio jest niezadowolony.

po piąte - prysznic i wyspać się! bo po co jeszcze bardziej forsować organizm? kilka klonów, i prawie każdy da radę usnąć :D
  • 1709 / 11 / 0
filopata pisze:
uzupełnianie płynów, elektrolitów
Elektrolity oczywiście te do nabycia w aptece, nie bierzcie tych z energydrinków ;]
Uzupełnianie płynów to akurat nie mój problem, pilnuje tego. Tylko chyba na brefedronie albo bufedronie potrafiłem nic nie pić cały dzień bo zapominałem i się nie chciało ;]
  • 423 / 12 / 0
Mam problem z ryjem w środku, cała szczęka mnie napierdalala, na języku mam jakąś kroste, boli jak skurwysyn, jak sobie z tym poradzić? Jestem po 3 dniowym ciągu na 3mmc
  • 182 / 4 / 0
magister2222 pisze:
Mam problem z ryjem w środku, cała szczęka mnie napierdalala, na języku mam jakąś kroste, boli jak skurwysyn, jak sobie z tym poradzić? Jestem po 3 dniowym ciągu na 3mmc
Szałwia, przeciwzapalna. Miałem okazje leczyć się szałwią jak latałem kiedyś bardziej :)
  • 385 / 7 / 0
@magister2222
Miałem podobny problem po którymś dniu ciągu NEBowego, maleńkie ranki w jamie ustnej, obolałe dziąsła i pękające kąciki ust. Przychodzi mi do głowy tylko niedobór witaminy B, ewentualnie cynku. Ale próbowałem suplementować i nie pomogło. Możliwe, że jadłem za mało.
  • 1959 / 57 / 0
Język to najprawdopodobniej zwykłe ugryzienie w ferworze bruksizmu i miela gębą. Dodatkowe odwodnienie i rozwój flory bakteryjnej w takiej jamie ustnej powoduje komplikacje w gojeniu, ergo, stany zapalne.

Jw. coś przeciwzapalnego. Tantum verde (benzydamina, ale nie Tantum Rosa) w tabletkach do ssania.

Usunięto niepotrzebny kolor / 909
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 348 / 9 / 0
Polecam ten w aerozolu, znacznie lepiej i szybciej znieczula. Ewentualnie tańszy zamiennik Uniben, czy Septolux. Albo płyn Hascosept
  • 79 / 5 / 0
Uważam, że GBL w znacznym stopniu minimalizuję ostry zjazd. Nie raz mi pomógł ;)
Zablokowany
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).