Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
stosuje tylko suplementy (glownie magnez i potas)
magnez sprawa kluczowa, polecam organiczne sole magnezu (winian,mleczan, cytrynian .ew chelaty) ze wzgledu na o wiele lepsze wchlanianie od tlenkow magnezu lub soli nieorganicznych
Nieskończoność w szklance mieść.
po primo - mniej żreć - a przynajmniej tyle żeby po kilku godzinach zabawy mieć jeszcze kilkaset mg na ewentualny ciężki poranek, bo ważne żeby wrzut był z głową!
po drugo, na bieżąco naprawiać braki w mikro i makroelementach, najlepiej jak najbardziej naturalnymi metodami - soki, owoce, warzywka na surowo, dużo bananów pomidorów, marchwi.
po trzecio - w przypadku jadłowstrętu, delikatne przemaganie się w walce z nim - fajnie się je kaszki, owsianki, oczywiście najlepiej ze zmielonymi/startymi owockami
po czwarto - uzupełnianie płynów, elektrolitów, do tego jakieś jogurty, czasami osłonki na żołądek przy podaniu oralnym, potem nie ma tego problemu że brzusio jest niezadowolony.
po piąte - prysznic i wyspać się! bo po co jeszcze bardziej forsować organizm? kilka klonów, i prawie każdy da radę usnąć :D
filopata pisze:uzupełnianie płynów, elektrolitów
Uzupełnianie płynów to akurat nie mój problem, pilnuje tego. Tylko chyba na brefedronie albo bufedronie potrafiłem nic nie pić cały dzień bo zapominałem i się nie chciało ;]
magister2222 pisze:Mam problem z ryjem w środku, cała szczęka mnie napierdalala, na języku mam jakąś kroste, boli jak skurwysyn, jak sobie z tym poradzić? Jestem po 3 dniowym ciągu na 3mmc
Miałem podobny problem po którymś dniu ciągu NEBowego, maleńkie ranki w jamie ustnej, obolałe dziąsła i pękające kąciki ust. Przychodzi mi do głowy tylko niedobór witaminy B, ewentualnie cynku. Ale próbowałem suplementować i nie pomogło. Możliwe, że jadłem za mało.
Jw. coś przeciwzapalnego. Tantum verde (benzydamina, ale nie Tantum Rosa) w tabletkach do ssania.
Usunięto niepotrzebny kolor / 909
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.