Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Na nastepny dzien nie umiem kłamać, jestem prawdziwkiem. Z matką chciałem iść na kawę bo stwierdziłem, że za mało czasu spędzamy razem. Tylko że ona musiałaby mnie prowadzić jak niepełnosprawnego bo moja motoryka nie była najlepsza. A to była zima :D
Ogólnie uważam, że każdy powinien spróbować tej substancji :D Tak dla urozmaicenia.
Aha- nie mieszać z benzo,atymulantami bo pierwsze nie zbijaja tripa a można kopnąć w kalendarz.
Ten kto chce sprobówać co to sigma i bycie oświeconym upośledzonym . Polecam :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To dyso naprawdę ma pazurki
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Na każdego związek może działać zgoła inaczej.
Ten to wypierdalator, sposoba się hardorowym dysowarriorom.
Zresztą, od tego dyso już mi sie w głowie jebie i pisze ostatnio jak pojebany. Za duzo, nie rzeczowo. Zdejmuje autokrytyke. Jebać .
Jak już napisałem tego zjebanego posta, to powiedzcie mi, czy 4-MeO-PCP zbija tolerke na inne dragi, bo mam tego 0.5 g.
Odpierdalać akcji że dostałem oświecenia już nie zamierzam, jedynie podbić psychodeliki i inne substancje. Jeśli nie działa jako antagonista NMDA to szkoda jebać sobie organizm i udawać geniusza na sigmie.
The methapor of Life
Interesuje mnie, czy po takim średnim tripku wieczorem zostaje na drugi u trzeci dzień przyjemny nastrój i przede wszystkim brak ciśnienia na dorzutke?!
Jestem w ketonowym ciągu i przegrywam z nieklepiacymi dorzutkami i ciśnieniem na jeszcze i jeszcze.
Kiedyś jadłem dużo DXM i pamiętam że tryb zarzucania raz czy 2 na tydzień był super optymalny.
Ile to kosztuje?
"Rutyna to rzecz zgubna "
The methapor of Life
10 marca 2017sprawdzone_info pisze: Ja nie lubię dysocjantów, zawsze uważałem te substancje za głupsze od psychodelików. Ale też spróbowałem tego 4-MeO-PCP które lata u vendorów, znajomy obcykany w dyso twierdzi, że raczej na pewno nie jest to 4-MeO tylko 3-MeO bo dawkowanie nie pasuje, ten sort niszczy już od małych dawek.
No ale do rzeczy. Otóż po 20-30mg miałem dobrą, mocną dysocjację tak po dawce 120-140mg (nie wiem dokładnie, na oko) po raz drugi w życiu doświadczyłem śmierci podczas tripu, tzn. near death experience. Totalne odcięcie od bodźców otaczającego świata, wizualnie taka pulpa chuj-wie-ilu wymiarowa, a w głowie po prostu uznałem, że umarłem i starałem się jakoś ułożyć z tym faktem, że to wszystko to jakaś pętla Moebiusa, ta cała nasza rzeczywistość, powtarza się wszystko cyklicznie, nic nie jest rzeczywiste, ludzie których znałem nie istnieją, wszystko jest zaprogramowane. I że w tym momencie fazowania ta pętla się zatrzymuje i utkwię tam już na zawsze. Nie było to przyjemne. Za pierwszym razem się popłakałem. Za drugim razem miałem tak po mniejszej dawce.
Co ciekawe, znajomi którzy biorą podobne dawki, albo mniejsze ale iv mają zupełnie inne tripy. Też odcięcie, hole - ale bez takich egodropów czy doświadczenia śmierci.
Wcześniej miałem tak tylko po 4-AcO-DMT. W sumie bardzo przypomniało to stan, w którym znajdowałem się po tej tryptaminie. Wszystkie tego typu głębokie doświadczenia psychodeliczne doprowadzają mnie właśnie w ten punkt, że czuję jakbym umierał i poznaję zagadkę Wszechrzeczy - że całe to życie to mistyfikacja, nic nie było realne, Ty nie istniejesz. Istnieję tylko ja, które jest zapętlone i nagle się zatrzymało i poznało swoją naturę. Smutne było to, gdy zrozumiałem, że ludzi których kocham nigdy nie istnieli.
-też doświadczenie bycia gdzieś wokoło śmierci
-takie powątpiewanie czy się przeżyje, czy się wyjdzie z tego cało i co najważniejsze czy się wyjdzie takim samym sobą
-"rozwikłanie zagadki wszechrzeczy" jak to ujęłaś, też bardzo wskazuje na sigmę.
Tak więc na moje oko prawdopodobnie w sigmę jakąś wpadłaś, miało prawo być nieprzyjemnie. Moja akurat dała mi dużo do myślenia i pomimo iż samo doświadczenie było zbyt mocne to wracając byłem zadowolony, bo dużo rzeczy w głowie sobie ułożyłem.
No i to co opisałaś "nie ma nic jest tylko ja", dokładnie coś takiego przy tej substancji odczuwałem tzn. ja jestem światem a świat mną, świata nie ma bo jest on tylko w mojej głowie, jestem tylko ja i jestem wszystkim. Mniej więcej taki tok rozumowania mi towarzyszył :)
Szkoda, że po wyrobieniu tolerki efekty dysocjacyjne szybko spadają, wprawdzie zastępuje je miła stymulacja i podniesienie nastroju, aczkolwiek fajnie było by wrócić jeszcze kiedyś do dyso odklejenia przy tej substancji.
The methapor of Life
Może mieszać, ja odkąd zaszyłem się naltreksonem to po wzięciu tego i O-PCE miałem silnego skręta. Pomimo tego że dysocjanty bardzo lekko i nie wszystkie działają na receptory opioidowe, to wolę już nie ryzykować mając w ciele naltrekson.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/modulacja_aktywnosci_kory_przedczolowej_szczura.jpg)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kasmjwgrze.jpg)
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa
Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/wklegalize.png)
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym
Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).