Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 227 / 10 / 0
Mam czystą efedrynę HCL. Większość przepisów na metkata jest z pseudoefedryną.

Jak mam dawkować moją efedrynę HCL 30mg tab. w stosunku do np. pseudoefedryny (sudafed 60mg). Czy robi sie to tak samo tylko inne ilości efka/p-efka ? Chce zastosować kalium(ile do efedryny hcl?), ocet 10%, bo to mam. Proszę o szybką radę. Aha i nie interesuje mnie I.V. Jakiś przepis na sniff/oral?
  • 5882 / 1216 / 43
Kup acatar.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 594 / 36 / 0
efedryne jak już to na meth przerabiaj nie na kota :)
also napisz na emeritus@tutanota.com skąd masz :3
do kota to pefke tylko sie oplaca.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.