ale jest na receptę
Ogólnie to na płukanie nosa to w zależności od dostępności - albo woda morska, albo zwykła. Ja robię tak, że psikam parę razy do każdej z dziurek na wstrzymanym oddechu, po czym odchylam głowę do przodu tak by spłyneło do zatok. Czuję wtedy jeszcze zapach niedawno niuchanego towaru ...
W przypadku zwykłej wody, zaciągam ją ze szklanki/ręki i tak samo, chwilę trzymam po czym odchylam do przodu, tyle że o wiele krócej bo w przeciwieństwie do morskiej, zwykła strasznie szczypie i można się dorobić czegoś innego.
Co do śluzówki, strupów - ja dostałem na to Emofix - maść na krwawienia z nosa. Do głębszych partii nosa - Sulfarinol - oleisty płyn do nosa. Oczywiście w razie braków, wspomniana Nivea. Na zatkany nos Xylometazolin (albo inny preparat). Z tym, że Sulfarinol i Xylometazolin to są środki do krótkiego stosowania, na długą metę mogą powodować trudne do cofnięcia zmiany w nosie (śluzówce).
27 maja 2013fwraven pisze: no to juz poznalem odpowiedz na swoje problemy: sudocrem. po prostu cudo, w zyciu bym nie uwierzyl jak szybko sprawia, ze nos jest w dawnym stanie! Polecam kazdemu!
Chce ci bardzo podziekowac
Spelnia wymagania
Nawilza super
Klefka wchodzi lepiej !!!
A wiec do apteki po sudocrem, eh nie sadzilem ze cos do smarowania dupy dziecku jak sie odpiecze tak zbawiennie podziala xd
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Jak nie rozumiesz to sory
Ja to bym nawet kartona z kwasem wciagnal!
czysta przyjemność wciągania
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.