Tak jakby inny świat nagle ci spadł na głowę i musisz się w nim odnaleźć.
Wejście do matrixa.
scalono, nie pisz postów jeden za drugim, używaj opcji edcji. TL
Szpital po klonach i małej dawce alkoholu... najpierw izba wytrzeźwień, za mało promili, później detox. Nic nie pamiętam z tego okresu :D
coś więcej o bieluniowym tripie ? notki z tej rośliny są zawsze ożywcze
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Dopiero gaz mnie obezwładnił. Siedząc już w kajdankach, krzyczałem do nich, że są inwalidzkimi śmieciami, gestapowcami, niedoszłymi psami, które nie dostały się do firmy ze względu na ich imbecylizm. Jedynie jednemu gościowi powtarzałem, że nic do niego nie mam.
Jak przyjechała kolejówka, to zacząłem podśpiewywać: "Zawsze i wszędzie policja szanowana będzie" z post-refrenem w postaci słów: "Prawdziwe psy! Do Was mam szacunek!". :hug:
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
2 paczki Xanaxu 1mg w ok. 2 dni.
same porażki, jestem cały potłuczony xD
pogubione fanty......
nie polecam
alkohol + benzodiazepiny + kannabinoidy + u47700 (sypane na oko).
Zapaść, biały tunel, śmierć kliniczna.
Dwa ambulanse wiozły mnie na oiom, jedna ekipa nie dawała rady.
+ 1,5 miesiąca w psychiatryku.
To są "grube akcje", a nie jakieś 4 klony.
2. Zabawy z benzodiazepinami i alkoholem - jedna paczka Xanaxu = pół tygodnia zniknęło mi z kalendarza plus przypaly ze znajomymi....liczne obrażenia :-)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.